24. července 2015 • 04:50

Pět nejostřejších soubojů ligy: Uhrin v Plzni, Baroš jako soupeř Baníku

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Jaké pikantní souboje nabídne nový ročník fotbalové Synot ligy?Jaké pikantní souboje nabídne nový ročník fotbalové Synot ligy?FOTO: Koláž iSport.cz

    Letní přestávka utekla ohromným tempem, už dnes se české kluby vrhají do ostrých zápasů. Fotbalová Synot liga začíná od 17:30 šlágrem mistrovské Plzně se Slavií (živě na iSport.cz). Pikantní utkání čeká Dušana Uhrina na lavičce Slavie. 47letý kouč jako soupeř vkročí do Doosan Arény, kde ještě před rokem trénoval. Nejvyšší tuzemská soutěž nabízí v dalších kolech i řadu jiných vypjatých soubojů. Už ve 3. kole přijede Milan Baroš s Boleslaví na hřiště Baníku, kde je milovanou legendou. Podívejte se na pět největších lákadel Synot ligy.

  • UHRIN PŘIJEDE DO PLZNĚ

    Trenér Dušan Uhrin Trenér Dušan UhrinFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Dušan Uhrin nedobrovolně opouštěl Viktorii Plzeň loni v létě poté, co s týmem neuspěl v předkole Evropské ligy (výpadnutí s Ploještí). Teď do Štruncových sadů přijíždí znovu, jako soupeř v roli trenéra Slavie. "Já pojedu do Plzně rád. Zase tak krátce jsem tam nebyl, měl jsem tam některé výborné zápasy, které se třeba už nikdy nezopakují. Žádný problém tam nemám," tvrdí Uhrin. Ostřílený stratég se zkušernostmi z ciziny ale bude mít určitě obrovskou motivaci proti českému mistrovi uspět...  

  • BAROŠ JAKO SOUPEŘ BANÍKU

    Útočník Mladé Boleslavi Milan Baroš Útočník Mladé Boleslavi Milan BarošFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Opravdová lahůdka třetího kola. Baník se na zrekonstruovaném stadionu ve Vítkovicích poprvé představí proti Mladé Boleslavi. Jindy by šlo o běžné utkání, takhle ale bude pod velkým dohledem. Poprvé jako soupeř se před ostravskými fanoušky představí Milan Baroš. Ikona Baníku se nedohodla na nové smlouvě, čehož využila Boleslav. Jak zareagují Baníkovci, už tak velmi rozmrzelí z dění posledních měsíců v klubu? 

  • TECL S WÁGNEREM PROTI PLZNI

    Stanislav Tecl Stanislav TeclFoto Barbora Reichová (Sport)

    Spolu táhli Plzeň v evropských pohárech. Stanislav Tecl pomohl v Evropské lize vyřadit Neapol, Tomáš Wágner se zase postaral o vítězný gól v Lize mistrů proti CSKA Moskva a zajistil postup do jarní fáze Evropské ligy. Oba elitní útočníci ale už v kádru českého mistra nejsou. V nabité konkurenci pro ně nezbylo místo, po Wágnerovi i Teclovi sáhl konkurenční Jablonec. 

  • RAJNOCH SI ZAHRAJE PROTI LIBERCI

    Jan Rajnoch se raduje z postupu Olomouce do první ligy Jan Rajnoch se raduje z postupu Olomouce do první ligyFoto Dominik Bakeš (Sport)

    Loni v srpnu se Jan Rajnoch nestačil divit. Nový trenér Liberce Samuel Slovák prohlásil, že hodlá omlazovat kádr a pro bývalého reprezentanta už není místo. Po nečekaném vyřazení z A týmu si 33letý stoper našel angažmá v druholigové Olomouci, se kterou oslavil návrat do elitní soutěže. Liberec přijede do Olomouce třetí víkend v říjnu, pro Rajnocha půjde jistě o speciální utkání.

  • LAFATA VERSUS OSTATNÍ STŘELCI

    David Lafata David LafataFoto Pavel Mazáč Sport

    Padne střelecký král? Za posledních pět let David Lafata pouze jednou nevyhrál korunu Krále střelců české ligy. Sparťanský kapitán si vybudoval výjimečné střelecké renomé, se 159 góly na kontě je suverénně nejlepším kanonýrem v historii tuzemské ligy. Jenže 33letý forvard je celou přípravu zraněný, start ligy stoprocentně nestihne. Najde se v novém ročníku někdo, kdo sparťanského šutéra překoná?  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud