24. července 2015 • 10:39

Liberec potvrdil posilu do zálohy. Na hostování přichází Shala ze Sparty

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Švejdík, Tomáš Koubek, Jan Sýkora, David Hovorka. To je výčet hráčů z Letné, kteří v letní přestávce posílili vítěze Českého poháru z Liberce. A jako pátý ze Sparty na sever míří také reprezentant Albánie Herolind Shala, který přichází k Nise na půlroční hostování.



„Vzhledem k současnému přetlaku v záložní řadě a návratu Josefa Hušbauera, kterého Herolind ve Spartě nahrazovali, jsme se rozhodli ho uvolnit na půlroční hostování,“ uvedl ředitel sportovního úseku Sparty Jakub Otava pro klubový web.

23letý ofenzivní záložník posílil Spartu v zimě, v české lize zatím odehrál v rudém dresu tři utkání, na premiérový gól stále čeká.

„Chceme být co nejsilnější. Shala je zkrátka další ze jmen, které by nás mohlo posílit, a uvidíme, jak vše dopadne. Je to hráč, který se nebojí střílet z dálky, což nám tu momentálně trochu chybí,“ řekl kouč Slovanu Jindřich Trpišovský. „Co se Shaly týče, jsou to určité dozvuky všech jednání, která jsme vedli během léta,“ dodal.

Sparta s Libercem v tomto přestupním oknu čile obchoduje. Z Liberce již získala levého záložníka Martina Frýdka, na oplátku na sever poslala na přestup Jana Sýkoru a na hostování pak zkušeného stopera Ondřeje Švejdíka. Slovan však z Letné získal na „hostovačku“ i gólmana Tomáše Koubka a také Davida Hovorku na přestup.

Se Švejdíkem, Hovorkou i Sýkorou (momentálně je však zraněný) modrobílý klub počítá do základní sestavy, hráči na „hostovačce“ však nebudou moci v lize proti svému mateřskému klubu nastoupit.

Ligová sezona v 90 sekundách: Slovan Liberec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud