24. července 2015 • 19:28

Zmrhal mohl trestat mistra. Zvonil na břevno, pak zářil Kozáčik

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňského gólmana Matúše Kozáčika možná ještě teď mrazí v zádech. Šance, do jakých se dostal záložník Slavie Jaromír Zmrhal, byly gólové. Slovenský gólman ale ani jednou míč za záda nepustil a zachránil tak úřadující mistry od blamáže. Viktoria brala doma tři body za výhru 2:1, hrdinou duelu byl ale gólman Kozáčik.



Teorie naznačovala, že plzeňský válec přejede Slavii, natěšení fanoušci čekali kanonádu. Realita? Úřadující mistři vyhráli 2:1 a pořádně si odfoukli, že v úvodu ligy získali tři body. Favorit sice o gól vedl, ale pojistka dlouho ne a ne přijít. A Slavia mohla trestat. Konkrétně Jaromír Zmrhal. Záložník sešívaných měl po přestávce Viktorii na lopatě.

V první šanci Zmrhalova dělovka orazítkovala břevno, Kozáčik sice po míči natáhl ruku, ale neměl nárok. Kdyby rána nezazvonila na brankovou konstrukci, nejspíš by bylo vyrovnáno. Jenže mistr měl kliku.

Plzeň - Slavia: Břevno Jaromíra Zmrhala
Video se připravuje ...

A o chvíli později přišla příležitost číslo 2. Tam už bylo zakončení záložník Slavie mířil mezi tyče, jenže ránu vytěsnil plzeňský gólman na roh.

Plzeň - Slavia: Šance Jaromíra Zmrhala
Video se připravuje ...

Slibnou palebnou pozici měl i zkušený Karel Piták, ani jeho rána z hranice vápna Kozáčika nezaskočila, dokázal ji vyrazit.

Plzeň - Slavia: Šance Karla Pitáka
Video se připravuje ...

Nakonec domácí tým dokázal zásluhou Mahmutoviče přidat gól na 2:0 a bylo hotovo. Západočechy už pak ani nebolela korekce skóre po ráně Milana Škody. Hráči Plzně mohou děkovat slovenskému brankáři za to, že do sezony vstoupili vítězně.

Slavia - Plzeň: Gól Milana Škody na 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud