1. srpna 2015 • 04:50

Po LM přijdou změny: Sparta chystá Lafatu, Plzeň Ďuriše i mladíky

Autor: kub, jv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý bojovali o slávu a miliony v předkole Ligy mistrů, v sobotu čeká fotbalisty Sparty i Plzně řež o body v domácí lize. Oba rivalové si přivezli ze hřiště soupeře dobrý počin do odvety, teď je ale potřeba rychle přeladit, i zaváhání v Synot lize by bylo bolestné – oba týmy ale zároveň chystají změny v sestavě.



Na Letnou v sobotu dorazí ostravský Baník, a to je vždycky bitva na ostří nože. Pro sparťanské fanoušky by mohla být ještě o něco přitažlivější, protože v sestavě domácích by se měl opět objevit král střelců minulého ročníku David Lafata , který se léčil od začátku června se zraněním kolena.

TOP 5 gólů ze zápasu Sparta - Baník: Rosického rána, Jankulovského volej
Video se připravuje ...

„David bude určitě v nominaci na zápas a ještě se uvidí, jestli půjde do hry od začátku, nebo jako náhradník,“ řekl deníku Sport nejmenovaný zdroj z hráčova okolí. Lafata by se minimálně ve druhém poločase měl objevit v útoku spolu s Markem Paixaem, aby si kouč Ščasný mohl vyzkoušet jejich případnou spolupráci pro odvetu s CSKA (první zápas v Moskvě skončil remízou 2:2).

Plzeň si z Tel Avivu přivezla ještě nadějnější výhru 2:1, ale do odvety také nesmí nic podcenit, a tak kouč Koubek stojí před klasickou otázkou – kolik hráčů nechat odpočívat v lize? V té navíc jeho Viktorii čeká duel na hřišti hladové Dukly.

„Nějaké změny určitě budou,“ potvrdil nicméně trenér Západočechů. Podle informací Sportu by měl do základní sestavy poprvé v sezoně naskočit útočník Michal Ďuriš, jenž pro disciplinární trest nemohl hrát v prvním duelu proti Maccabi.

Nabízí se rovněž využití Jana Kopice, který v Tel Avivu překvapivě přepustil místo v elitní jedenáctce Milanu Petrželovi, šanci by mohli dostat i plzeňští mladíci.

Více informací o obou duelech a pravděpodobné sestavy najdete v sobotním Sportu! Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Jak Sparta porazila Baník a slavila titul
Video se připravuje ...

První výhra Baníku na Letné po 24 letech
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud