8. srpna 2015 • 18:17

Příbram zase baví! Pilík a Bednář předvedli SUPERtrik při penaltě

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netrvalo dlouho a Příbram zase pobavila fanoušky zajímavým signálem. Proti Teplicím si svěřenci Pavla Tobiáše připravili skvělý trik při penaltě, kterou Tomáš Pilík rozehrál Romanu Bednářovi. Rozhodčí ale neměl gól uznat, protože Bednář vběhl do pokutového území dříve, než měl. Vzhledem k tomu, že dříve vběhl do vápna i teplický hráč, měla se penalta opakovat.



Příbram dostala proti Teplicícm výhodu pokutového kopu ve 41. minutě za stavu 1:0. Obránce Jan Hošek totiž ve vlastním pokutovém území povalil útočícího Bednáře.

Záložník Pilík si vzal tradičně míč, postavil si ho na penaltový puntík a soustředil se. Nic nenasvědčovalo tomu, že už má vymyšlenou kulišárnu. Příbramský fotbalista se rozeběhl, ovšem nevystřelil. Míč jen lehkým dotykem posunul o několik centimetrů.

Příbramský SUPERsignál při penaltě! Pilík míč přistrčil Bednářovi
Video se připravuje ...

Na to už čekal kolega Roman Bednář. Ten sice nejdříve dělal, že ho snad penalta ani nezajímá, ale o všem moc dobře věděl. Když Pilík přistrčil míč, už byl kousek za ním a vypálil do odkryté branky.

Celý signál měl ale jedno velké úskalí. Bednář byl totiž v pokutovém území už chvilku předtím, než se Pilík dotkl míče. Protože dříve vběhl do vápna i teplický hráč, měla se penalta opakovat. To ovšem i přes protesty hostujících hráčů sudí neudělal a gól Příbrami uznal.

Příbram - Teplice: Gól Jana Rezka na 1:0
Video se připravuje ...

Příbram - Teplice: Šance Romana Bednáře
Video se připravuje ...

Příbram - Teplice: Šance Radima Breiteho
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud