8. srpna 2015 • 23:18

Barošův návrat na Baník: Vřelé přivítání a nevýrazný výkon

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve třetím kole Synot ligy se vrátil domů. Tedy ne tak úplně, v dresu Mladé Boleslavi se nepředstavil na ostravských Bazalech, ale ve Vítkovicích, kde teď Baník hraje. I tak se dočkal velkého přivítání, už když se šel rozcvičit, fanoušci skandovali jeho jméno. O poločase se dostal i na hřiště, tam toho ale moc nepředvedl. Za zmínku stojí jen dva momenty.



30.minuta: První velký potlesk

Útočník se za stavu 2:0 začíná rozcvičovat vedle střídačky a fanoušci Baníku okamžitě začínají skandovat jeho jméno. Baroš objevuje v hledišti své známé a mává jim.

46. minuta: Vřelé přivítání

Publikum se dočkalo, Milan Baroš jde do hry od druhé půle místo Ondřeje Zahustela. Při jeho nástupu na hřiště diváci fanoušci vstávají ze sedadel a svému milovanému hráči dlouho tleskají.

„S fanoušky mám dobré vztahy, je jsem si ničím nerozezlil. Tady se budu vždycky rád vracet,“ říká Baroš po utkání.

Ovace. Fanoušci Baníku Ostrava nezapomněli na to, co pro klub Milan Baroš udělal Ovace. Fanoušci Baníku Ostrava nezapomněli na to, co pro klub Milan Baroš udělalFoto Jaroslav Legner (Sport)

50. minuta: První akce

Zkouší to, bojuje, ale jeho první pokus o průnik zastavuje precizním skluzem stoper Martin Kouřil.

65. minuta: Gól byl blízko

Barošův prudký centr z pravého křídla si málem sráží do vlastní brány obránce Michal Frydrych, nedávný spoluhráč zkušeného útočníka. Míč ovšem zamíří těsně vedle, je z toho rohový kop.

CELÝ SESTŘIH: Baník - Mladá Boleslav 2:2. Baroš si z Ostravy odvezl bod
Video se připravuje ...

Mladoboleslavský útočník Milan Baroš se objímá s gólmanem Baníku Ostrava Jiřím Pavlenkou. Zápas 3. kola Synot ligy skončil 2:2, Baroš odehrál proti svému bývalému klubu druhý poločas.
Mladoboleslavský útočník Milan Baroš se objímá s gólmanem Baníku Ostrava Jiřím Pavlenkou. Zápas 3. kola Synot ligy skončil 2:2, Baroš odehrál proti svému bývalému klubu druhý poločas.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud