10. srpna 2015 • 21:50

Z hrdiny smolařem! Šural dal krásný gól, pak zpackal penaltu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ofenzivní záložník Liberce Josef Šural prožil proti Dukle zápas jako na houpačce. V prvním poločase platil za velkého hrdinu, když poslal domácí do vedení perfektně provedeným přímým kopem. Jenže pražský klub se nedal a ve druhém dějství vyrovnal. Liberec byl přesto blízko výhry, kopal penaltu... Jenže tu právě Šural zahodil.



V prvním poločase všechno nasvědčovalo tomu, že Liberec bude pokračovat ve výborném vstupu do sezony. Hostující Dukla se na nic nezmohla a Slovan naopak hrozil. Jenže narážel na skvělého Radu v soupeřově brance.

Ovšem Josef Šural, který zatím v sezoně válí, recept na výborného gólmana našel. Ve 45. minutě se postavil k přímému kopu a zahrál ho perfektně. Míč přeletěl zeď a zapadl k tyči hostující branky.

V tu chvíli vypadalo všechno pro Liberec ideálně. Jenže to se brzy mělo změnit. Hned po přestávce přišly první šance Dukly a v 63. minutě bylo vyrovnáno. Z nařízené penalty se trefil Tomáš Berger.

Liberec - Dukla: Domácí dostali výhodu, ale Šural zahodil penaltu!
Video se připravuje ...

Liberec se nicméně nevzdal. Opět přebral iniciativu a brzy byl blízko rozhodujícímu gólu. Stejně jako soupeř dostal totiž výhodu pokutového kopu. Na triko si ho nevzal nikdo jiný než Šural. Výhra 2:1, dva góly, to by ho všichni oslavovali.

Ovšem liberecký střelec tentokrát zklamal, střelou v ideální výši pro brankáře nechal pouze vyniknout Radu. Své zaváhání pak mohl sice ještě napravit v poslední minutě, jenže jeho krásnou střelu gólman Dukly opět zneškodnil.

"Beru to jako ztrátu, pod kterou jsem si nejvíc podepsal já. Kopl jsem to špatně, přesně ve výšce, kterou brankář potřebuje. Byl jsme rozhodnutý, kam ji kopnu a na poslední chvíli jsem to změnil," litoval Šural.

Liberec tak s Duklou remizoval 1:1. Díky i kvůli Šuralovi, záleží na úhlu pohledu.

Liberec - Dukla: Krásný gól Josefa Šurala z přímého kopu na 1:0
Video se připravuje ...

Liberec - Dukla: Šance Josefa Šurala
Video se připravuje ...

Liberec- Dukla: Ruka a proměněná penalta Tomáše Bergera
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud