Stanislav Hrabě
14. září 2015 • 21:29

Fanoušci nadávali Baníku. Padala ostrá slova, hlesl Pavlenka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pojďte k nám, vyzvali fanoušci Baníku Ostrava hráče po porážce s Duklou Praha 1:4, aby jim přímo do očí vysvětlili, jak si takový výkon představují. „Padla tam i ostřejší slova, ale v momentální situaci se nemůžeme divit. Jsme poslední a na hřišti si někteří dělají, co chtějí,“ přijal kritiku brankář Jiří Pavlenka, díky jehož zákokům neinkasoval Baník na Julisce ještě vyšší příděl.



Fanoušci Baníku sklopili na Julisce sedačky do nápisu Hába ven! Dali tak najevo, že člena představenstva a nejvyššího muže klubu Matouše Hábu považují za hlavního viníka nelichotivé situace. Tým je poslední v tabulce a cesta nahoru bude hodně složitá.

Po utkání si fanoušci pozvali k sobě i hráče. „Nic jsem neslyšel,“ skoro špital obrovitý stoper Martin Kouřil. „Pořád stojí za námi, to je od nich hezké,“ konstatoval Václav Ježík, jehož potvrzení, že může pokračovat v hostování ze Střížkova, přišlo na poslední chvíli. „Hodinu před výkopem,“ odhalil.

CELÝ SESTŘIH: Baník dál ztrácí body, na Dukle padl 1:4
Video se připravuje ...

Baníku to však nepomohlo a první poločas proti Dukle měl přímo ostudný průběh: tři góly v osmnácti minutách. „Dukla nám dala návod, jak hrát,“ přiznal trenér Radomír Korytář.

Po zápase hráči vystoupali do sektoru, kde byli fanoušci Baníku, „Nebylo to příjemné,“ přiznal brankář Pavlenka. „Padla tam i ostřejší slova,“ nezapíral. „Ale nemůžeme se divit. Bohužel naše sitauce není jednoduchá, prohráváme, jsme poslední, nedaří se na hřišti. Musíme to zlomit odpovědností,“ stanovil jasný cíl.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud