15. září 2015 • 12:37

Frydrych se upsal Slavii. Bavili jsme se celé léto, přiznal kapitán Baníku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kapitán Baníku Ostrava Michal Frydrych už definitivně patří pražské Slavii, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Opačným směrem putují na hostování Martin Dostál a Marek Červenka (oba do konce roku), oba s opcí na přestup.



„Michala jsme měli vytipovaného dlouho. Slibujeme si od něj posílení zadních řad. Je to hráč střední věkové generace, která nám v kádru schází, a potřebujeme ji doplnit. Věříme, že bude velkou posilou pro defenzivu,“ říká kouč Slavie Dušan Uhrin k příchodu Michala Frydrycha na klubovém webu.

„Jsem moc rád, že to dopadlo a můžu poznávat nové lidi a spoluhráče. Těším se na nové výzvy,“ hlásí také bývalý kapitán Baníku, u kterého prý pro Slavii rozhodlo to, že ho kontaktovala jako první.

Ostrava - České Budějovice: Gól Michala Frydrycha na 3:3
Video se připravuje ...

„Pro Slavii rozhodlo také to, že byla tím prvním klubem, který mě chtěl. To mě moc těšilo, prakticky celé léto jsme byli v kontaktu, protože první náznak proběhl už na začátku letní přípravy. Jsem moc rád, že to dopadlo a můžu tady být,“ těší Frydrycha.

Pětadvacetiletý stoper odehrál za Baník 117 ligových zápasů, v kterých dal osm gólů. „Chtěl bych, aby mě fanoušci poznali hlavně na hřišti. Můžu tady říkat, co chci, ale vše se ukáže hlavně na hřišti. Nejdůležitější jsou výkony, aby člověk ukázal, co umí. A tím si fanoušky můžu získat,“ věří.

Posila Slavie by měla nastoupit už v sobotu ve Zlíně, pak už ho čeká s novým týmem slavné derby proti Spartě. „Těším se hodně. Jsem zvědavý, jak to bude všechno vypadat a jak se nám bude dařit. A co se týče derby, tak to je svátek fotbalu, zatím jsem ho sledoval jen v televizi, teď budu přímo u toho,“ říká Frydrych s tím, že s koučem Uhrinem se zatím jen přivítal, ale zásadnější rozhovor o tom, co od něho očekává, teprve přijde.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud