3. října 2015 • 17:21

Návrat krále? Baroš nastoupil a parádně přihrál na dva góly

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemá to v novém angažmá vůbec snadné. I vinou zranění a horší fyzické připravenosti toho zatím Milan Baroš v Mladé Boleslavi příliš neodehrál. Ofenziva týmu Karla Jarolíma navíc šlape na výbornou. Zkušený útočník je ale trpělivý. A v duelu s Příbramí dokázal, že ještě neřekl poslední slovo.



Baroš nastoupil proti Příbrami na hřiště v 68. minutě. Boleslav zápas držela pevně v rukou, ale vedení 2:0 bývá často ošidné. Největší letní posila se nicméně postarala o to, aby tomu bylo brzy jinak.

Třiatřicetiletý útočník přebral míč u lajny a postupoval s ním k vápnu. Poté si Baroš všiml volného Magery a nadýchaným obloučkem ho našel naprosto přesně. Vytáhlý kanonýr Boleslavi neměl se zakončením problém a bylo to 3:0.

To vše pouhé dvě minuty po Barošově nástupu na hřiště.

Mladá Boleslav - Příbram: Gól Lukáše Magery po centru Milana Baroše
Video se připravuje ...

A o další dvě minuty později bylo pro domácí ještě veseleji. Baroš si pokryl ve středu hřiště míč a parádní kolmicí uvolnil Ondřeje Zahustela. Ten před brankářem Hruškou nezaváhal a poslal Boleslav do čtyřgólového trháku.

Mladá Boleslav - Příbram: Gól Ondřeje Zahustela po další nahrávce Baroše
Video se připravuje ...

Právě Zahustel se stal hlavním hrdinou, do sítě Příbrami se trefil dvakrát. Formu potvrdili i Skalák s Magerou, kteří dali po jednom gólu. Fanoušky Boleslavi ale musel potěšit hlavně Milan Baroš. Útočník ukázal, že může svému týmu ještě dost pomoci.

Mladá Boleslav - Příbram: Gól Ondřeje Zahustela na 2:0
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Příbram: Gól Jiřího Skaláka na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud