28. října 2015 • 13:53

Velký návrat! Matušovič jde pomoct Baníku se záchranou

Autor: dvo, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Realizační tým Baníku Ostrava posílil bývalý záložník klubu Miroslav Matušovič, který dosud vedl divizní Havířov. S týmem bude již u sobotního utkání na hřišti Slovanu Liberec. Klub to uvedl na oficiálních stránkách.



Ostravský klub uvedl, že realizační tým posílený právě bývalým hráčem Baníku má za cíl získat v poslední třetině podzimní sezony minimálně osm bodů. Víc se do dění v klubu zapojí také Václav Daněk.

„Vnímáme ochotu pomoci a aktivně se zapojit do dění v klubu ze strany bývalých výborných hráčů, jakými jsou právě Václav Daněk a Miroslav Matušovič, jako velmi důležitý signál směrem k široké baníkovské veřejnosti a ke spojení sil pro společný úspěch,“ stojí v prohlášení klubu.

„Jsem vděčný, že jsem mohl v Baníku strávit nádherná léta a že mi dal vůbec šanci dostat se do velkého fotbalu. Pokud bude možnost pomoci, rád to udělám,“ řekl Matušovič v nedávném rozhovoru pro klubový web.

S Baníkem získal mistrovský titul v roce 2004, poté odešel do Sparty Praha, což mu ostravští příznivci dodnes zazlívají. V letech 2009 a 2012 působil v kyperském Apollonu Limassol, odkud se před třemi lety vrátil do rodného Havířova.

Bývalý reprezentant si zároveň ponechá i své funkce v Havířově. "Forma spolupráce se ještě bude dolaďovat. Jelikož je ale Havířov divizní klub, neměl by být problém, aby stíhal oboje," řekl tiskový mluvčí Baníku Tomáš Svoboda.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud