1. listopadu 2015 • 18:52

Jiráček: Pískot fanoušků? Plzeň už házím stranou, nic jí nedlužím

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neměl to jednoduché. Kdykoliv se záložník Sparty Petr Jiráček dotkl během utkání v Plzni míče, domácí příznivci spustili hromový pískot. Že po návratu z Německa jejich bývalý miláček zamířil do dresu největšího rivala, mu neodpustili. „Abych řekl pravdu, tak jsem to čekal. Žijeme v Čechách,“ vyprávěl Jiráček po zápase, který Sparta i v přesile jednoho muže v poli prohrála 1:2.



Nejen pískot, plzeňští fanoušci dali svůj názor Jiráčkovi jasně najevo i transparentem, který vytáhli v prvním poločase. „Ze Sparty se chodí do Plzně, ne naopak,“ stálo na něm. A domácí kotel navíc spustil pokřik „Jiráčku, kam jsi dal rozum, Jiráčku, kam jsi dal rozum…“

Ze Sparty se chodí do Plzně, ne naopak, vzkázali fanoušci Jiráčkovi
Video se připravuje ...

„Samozřejmě mě mrzelo, jak se zachovali,“ přiznal Jiráček. „Já mám ale svědomí čistý, Plzni nic nedlužím, svoji práci jsem si tam odvedl. Teď jsem ve Spartě a chci pro ni odvádět maximální výkony. Plzeň už házím stranou, dozadu se nevracím, už se soustředím jen dopředu a to je Sparta Praha,“ dodal.

Jiráček: Pískání diváků jsem čekal, jsme totiž v Čechách
Video se připravuje ...

Samotný zápas, ve kterém Sparta prohrála 1:2, přestože hrála více než poločas proti deseti, Jiráčka jako všechny sparťany štval. „Náš výkon byl hodně pasivní. Když jsme si byli vědomi, že Plzeň hraje v deseti, tak jsme si mysleli, že budou jen bránit, což Plzni není vlastní. Přihráváme si, máme držení míče, ale když se dostaneme před vápno, tak nám chybí finální fáze,“ litoval.

„Už jsem říkal, že dokud nebudeme zvládat tyto těžké zápasy, tak nemůžeme být v klidu a nikdy neodskočíme. Musíme se na ta utkání lépe připravit,“ narážel devětadvacetiletý záložník na to, že Sparta opět nezvládla ligový šlágr.

Do budoucnosti ale Jiráček kouká pozitivně. „Teď jsme měli nějakou sérii, zápas v Plzni se nepovedl. Ale do konce sezony je ještě hodně zápasů,“ uzavřel.

Plzeň - Sparta: Střídání Petra Jiráčka provázel pískot fanoušků
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Sparta 2:1, Viktoria vyhrála i v deseti
Video se připravuje ...

Jasný vzkaz fanoušků Plzně směrem k Jiráčkovi
Jasný vzkaz fanoušků Plzně směrem k Jiráčkovi

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud