7. listopadu 2015 • 04:57

V Jablonci opět tekly nervy. Dvě červené i neodpískaná ruka

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedávno se řešily dvě jablonecké penalty proti Dukle a ani další zápas severočeského týmu nezůstal bez kontroverzních momentů. V úvodním utkání 13. kola Synot ligy s Olomoucí pořádně hosty rozzuřilo vyloučení jejich obránce už v 17. minutě. A nezůstalo pouze u toho.



17. minuta - přísné vyloučení

Velmi kontroverzní moment, který vzbudil hodně vášní. Záložník Jablonce Ruslan Mingazov si přistrčil míč před bránícím Martinem Hálou a spadl. Rozhodčí Karel Hrubeš okamžitě odpískal trestný kop a obránci Olomouce udělil červenou kartu.

Vyloučení bylo velmi přísné a ovlivnilo průběh utkání. Výklad pravidel je, že k vyloučení dojde, pokud jde hráč sám na branku, ale v tomto případě byl na jeho úrovni také Rajnoch , a proto se o tuto situaci nejednalo a karta hru ovlivnila,“ tvrdil trenér hostů Václav Jílek. „Nevím, co k tomu říct. Jablonec potřeboval vyhrát, tak vyhrál,“ přisadil si kapitán Olomouce Michal Vepřek.

Jablonec - Olomouc: Přísná červená karta pro hostujícího Hálu
Video se připravuje ...

18. minuta - Neodpískaná ruka

Hned z následného přímého kopu nastala další sporná situace. Martin Pospíšil nastřelil ruku bránícího hráče v olomoucké zdi. Zahrání rukou bylo patrné, rozhodčí Hrubeš ho ale vyhodnotil tak, že si bránící hráč povoleným způsobem kryl obličej.

Jablonec - Olomouc: Pospíšil nastřelil ruku ve zdi, sudí penaltu nepískl
Video se připravuje ...

62. minuta - Rajnochovo vyloučení

Emoce opět planuly, tentokrát ale zbytečně. O druhé žluté kartě pro obránce Olomouce Rajnocha nebylo sporu, i když se sám hodně divil, než klusem odběhl do kabin. „Druhé vyloučení bylo oprávněné. První žlutou kartu dostal Rajnoch za zbytečné zakopnutí míče a druhou poté, co špatně vyhodnotil situaci,“ přiznal Jílek.

Jablonec - Olomouc: Jan Rajnoch dostal druhou žlutou kartu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Olomouc 4:0. Hosté dohrávali v devíti
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud