2. prosince 2015 • 15:53

Konaté promluvil o Spartě: Pochopil jsem, že o mě klub nestojí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace o přestupu ho nenechaly klidným. Tiémoko Konaté na oficiálním facebookovém profilu zareagoval na současnou situaci ve Spartě. Po schůzce s Mladou Boleslaví prý pochopil, že o něj letenský klub nestojí. Také se zastal nigerijského agenta, který ho začal v těchto záležitostech zastupovat.



„Je pravda, že mě Sparta chtěla v létě vyslat na hostování a nyní mě oficiálně poslala do Mladé Boleslavi, abych společně s mým manažerem projednal mou budoucnost. Pochopil jsem, že o mě klub nadále nemá zájem,“ napsal Tiémoko Konaté na Facebooku.

Se sparťanským záložníkem se podle informací iSport.cz sešel mladoboleslavský trenér Karel Jarolím. Z osobní schůzky, na které byl přítomen i hráčův agent, ale nadšený příliš nebyl. A počáteční velký zájem o rodáka z Pobřeží slonoviny značně zeslábl…

Nyní sparťanský záložník tvrdí, že obdržel nabídku ze zahraničí. „Zvažuji ji a v případě odchodu ze Sparty budu spíše preferovat tuto variantu,“ prohlásil.

Ve svém vyjádření se zároveň zastal agenta z Nigérie, se kterým začal spolupracovat, přestože měl podepsanou smlouvu s agenturou IFM&M. Tu zastupují Dalibor Lacina a Francis Kacou.

„Udělal jsem to z několika prostých a jasných důvodů, které bych v tuto chvíli nerad rozebíral. Nebylo by to příliš lichotivé. Můj stávající manažer, kterého označují za pochybného, je člověk, který mne podporuje nejen psychicky, ale dokáže ze mě dostat to nejlepší. Jako jediný pracuje v můj kariérní prospěch a vkládá ve mě stoprocentní důvěru, kterou moc potřebuji,“ dodal Konaté.

Mladá Boleslav - Sparta: Klička Tiémoka Konatého
Video se připravuje ...

Příbram - Sparta: Gól Tiémoka Konatého na 0:4
Video se připravuje ...

MOL Cup Pardubice - Sparta: Konaté parádně vypálil, gólman ho ale vychytal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud