12. prosince 2015 • 15:45

Posily pro Slavii? Hušbauer pomůže, Šural v jednání, přiznal Uhrin

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie zakončili podzimní část Synot ligy na páté příčce, v zimě se očekává příchod několika zvučných posil. Trenér Dušan Uhrin by rád viděl v týmu sparťanského záložníka Josefa Hušbauera. „Pevně věřím, že jestli to dopadne dobře, že nám pomůže,“ řekl v online rozhovoru pro klubový web.



Slávisté v podzimním ročníku nastříleli soupeřům 23 branek. Z toho deset jich obstaral Milan Škoda. O zbytek se podělilo dalších devět hráčů. Něco podobného nechce Uhrin znovu opakovat.

„Pevně věřím, že posily přijdou. Potřebujeme doplnit hráče v útočné fázi,“ odpovídal fanouškům na dotazy, jaké konkrétní posty vršovický klub trápí. Posily prý hledá především v Čechách a na Slovensku. „Pokud tu nenajdeme ten správný typ, který bychom potřebovali, budeme hledat v zahraničí,“ prozradil.

Ohledně sparťanského záložníka Josefa Hušbauera je Uhrin přesvědčený, že by týmu výrazně pomohl. „Je to kvalitní ofenzivní hráč. Celkově má v lize 40 branek, což je na záložníka hodně,“ zdůvodnil slávistický trenér zájem o hráče městského rivala. „Pevně věřím, že jestli to dobře dopadne, že nám pomůže,“ dodal.

Další velké jméno, které je spojováno s příchodem do Edenu je liberecký Josef Šural. O něm však 48letý trenér tak otevřeně nehovořil. „Stejně jako ostatní hráči, o které máme zájem, je vše stále v jednání,“ reagoval na dotaz, zda má Slavia o reprezentačního záložníka zájem.

Hlavní slovo ve výběru posil bude mít Jiří Šimáně. „Debatujeme o nich se Sportovní radou, ale hlavní slovo má prezident. Troufám si však říct, že kdybych některého hráče nechtěl, tak nepřijde,“ popsal Uhrin výběr posil.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Slavia 2:1. Domácí zvládli obrat za dvě minuty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud