21. prosince 2015 • 15:08

Příbram mi dala nabídku, která se neodmítá, napsal Pilík do Brna

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komplikovaná situace kolem příbramského fotbalisty Tomáše Pilíka se už definitivně vyjasnila. Záložník, kterému v Příbrami končila smlouva, jednal o přestupu s Brnem, nakonec však podepsal novou ve svém stávajícím působišti. Zbrojovce se tomu nechtělo věřit, nakonec jí to ovšem potvrdil i samotný fotbalista.



„Ještě včera nás Tomáš ujišťoval, že v Příbrami nic nepodepsal a zájem nadále má,“ tvrdí na klubových stránkách výkonný ředitel Zbrojovky Vlastimil Ostrý. „Dnes dopoledne ovšem schůzku SMS zprávou zrušil s tím, že dostal nabídku, která se neodmítá. Do nějakých finančních dostihů s nejistým výsledkem se pouštět nechceme, proto tedy Tomášovi přejeme hodně štěstí,“ popsal situaci.

Příbram zprávu o nové smlouvě vypustila už ve čtvrtek, nicméně Brno tvrdilo, že jde jen o hru agenta, protože je s Pilíkem na přestupu prakticky domluvené. Nakonec to ovšem byl špatný předpoklad, o prodloužení smlouvy s produktivním záložníkem (na podzim 4 góly a 4 asistence) totiž hodně stál samotný majitel.

„Nic se nestalo. Tomášovi v lednu končila smlouva, jednali jsme s ním. Ve čtvrtek ráno jsme si spolu sedli, dali si kafe, popovídali si, já jsem mu nabídl prodloužení smlouvy, on to podepsal a pak odjel na dovolenou,“ popsal Sportu majitel Příbram Jaroslav Starka. „Známe se spolu dvacet let, jsem rád, že tu zůstal,“ dodal.

Zbrojovka tak vyzkouší alespoň trojnásobného lotyšského reprezentanta Olegse Timofejevse. O jeho angažmá se má rozhodnout do 20. ledna.

Fotbalové přestupy v Synot lize i ve světě sledujte ONLINE zde »

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 4:0
Video se připravuje ...

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 3:0
Video se připravuje ...

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud