27. prosince 2015 • 11:00

Korytář, nebo Petržela? Baník se chystá k přípravě s dvěma trenéry

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vysvobození se blíží. Baník Ostrava, poslední tým Synot ligy, se chystá vyměnit majitele. Nový vlastník klubu, který na podzim uhrál ubohé čtyři body, má zbavit chřadnoucí slavnou značku trablů a dluhů. Veřejným tajemstvím je, že Baník chystá střídání kouče. Stávajícího trenéra Radomíra Korytáře má nahradit Vlastimil Petržela. Ten připustil, že bude na pondělním startu zimní přípravy.



Oficiálně se podnikatel Václav Brabec vlády v klubu neujal. Proto nelze potvrdit ani to, že se koučem stane Vlastimil Petržela a sportovním ředitelem pak Dušan Vrťo, bývalý ostravský hráč, dosud sportovní šéf FK Senica. Podle informací Nedělního Sportu už ale nový vlastník „úřaduje“, když poskytl Baníku finanční injekci. Ta posloužila k uhrazení dlužných výplat hráčům a zaměstnancům klubu.

A jak to bude v praxi? V pondělí je nastartovaný zahájit přípravu klubu na hřišti v Orlové současný kouč Radomír Korytář. „Počítám s tím. I když vím, že mé odvolání je velmi pravděpodobné. Zatím mi nic oznámeno nebylo, takže se normálně ujmu svých povinností,“ prohlásil.

Tušení, že se s klubem brzy rozloučí, dává tušit i vyhlášení Vlastimila Petržely. „Řeknu pouze, že jsme ve finální fázi jednání,“ řekl k námluvám s Baníkem Petržela. A dodal, že i on bude v pondělí na místě činu v Orlové. „Nějakou formou se startu přípravy Baníku zúčastním,“ pravil.

Trenér Vlastimil Petržela je připravený pracovat pro Baník Ostrava. I když ještě nebyl oficiálně jmenovaný, na startu přípravy prý v pondělí chybět nebude. Trenér Vlastimil Petržela je připravený pracovat pro Baník Ostrava. I když ještě nebyl oficiálně jmenovaný, na startu přípravy prý v pondělí chybět nebude.Foto Jaroslav Legner (Sport)

Bohemians – Ostrava: Výbuch frustrace! Baníkovci se hádali a strkali navzájem
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Ostrava 3:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud