27. prosince 2015 • 17:06

Populární fotbalista rozdával dárky jako pošťák! Poznáte ho?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Knír, šediny a převlek pošťáka. Populární fotbalista zestárl. Překvapil nic netušící mladé hráče a rozdal jim dárky od Fotbalové asociace České republiky. Přes šest a půl tisíce dětí našlo letos pod vánočním stromečkem fotbalové vybavení. Poznáte pošťáka? Je jím brněnský patriot Petr Švancara.



„Stejně jako minulý rok, tak i tento jsme většinu fotbalových balíčků rozeslali poštou. Část si vzal na starost Petr Švancara a jako zamaskovaný pošťák je přinesl vybraným dětem fotbalového klubu Lokomotiva Brno,“ řekl Ondřej Lípa, tiskový mluvčí FAČR.

Míč, dres, taška, láhev na pití, plakát reprezentace, kartička patrona projektu Tomáše Rosického a tzv. certifikát mladého fotbalisty, to vše rozzářilo tváře tisíců dětí po celé České republice.

Populární fotbalista rozdával dárky jako pošťák! Poznáte ho?
Video se připravuje ...

V Brně však nezářily dětské tváře jen radostí, ale i údivem, když se z pošťáka vyklubal bývalý ligový hráč Petr Švancara. „Když jsem vešel do tělocvičny, tak ke mně děti hned přiběhly. Všichni byli v očekávání, co se bude dít. Jsem rád, že jsem nebyl hned poznaný. V jejich očích byly hlavně ty dárky, které dostaly. Měly obrovskou radost,“ popsal dojmy z prvních okamžiků bývalý hráč Zbrojovky Brno.

„Ačkoliv mám masky rád, tak to pro mě bylo poprvé, kdy jsem se za něco převlékl. Nevzpomínám si, že bych ani někdy dělat čerta či Mikuláše,“ zmínil populární „Švanci“ premiéru v této roli, která se mu zalíbila: „Věřím, že jsem kvalitně zahájil tu kariéru pošťáka a nezůstane jen u této akce. I ostatní osobnosti by akci mohly podpořit ve svých regionech. Stojí za to rozzářit oči těch našich prcků.“

Fotbalista Petr Švancara jako pošťák
Fotbalista Petr Švancara jako pošťák

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud