2. ledna 2016 • 05:00

Slavia bude utrácet! Na posilu ze Slovenska bych si vsadil, říká Tvrdík

Autor: pj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

S příchodem čínského vlastníka se ze Slavie stává nenasytný otesánek. Na zimním přestupovém trhu je klub z Edenu jedničkou, získal už čtyři hráče a na další si dělá zálusk. „Honzou (Bořilem) to nekončí, těšte se,“ navnadil na Twitteru fanoušky Jaroslav Tvrdík, zástupce společnosti CEFC a člen dozorčí rady. Příchod slovenské posily je prý na spadnutí, jedná se o Dušana Šventa?



Slavia je momentálně pátá a netají se ambicemi. Podle Tvrdíka není na co čekat, posily musí získat hned, protože jarní část sezony je kvůli EURO 2016 krátká. „Spěcháme, víme proč,“ uvedl zástupce slavného pražského klubu. Další nová jména klub nejspíš hodlá odtajnit na úterní tiskové konferenci.

Seznam posil Slavie zatím čítá čtyři položky. Před Janem Bořilem se klubu upsal Josef Hušbauer (Sparta) spolu s mládežnickými reprezentanty Zdeňkem Linhartem (České Budějovice) a Antonínem Barákem (Příbram).

Kdo další by mohl oblékat čevenobílý dres? Pokud by přišli všechny vyhlédnutí plejeři, byl by v Edenu pořádný nářez. V kontaktu je klub už delší čas s libereckým útočníkem Josefem Šuralem. Tomu se ale spíš zamlouvá odchod do ciziny. Ve hře jsou dále útočníci Stanislav Tecl (Jablonec), Zdeněk Ondrášek (bez angažmá), ale i Muris Mešanovič (Jihlava). Zpečetěn podpisem nebyl ani avizovaný transfer Lukáše Železníka z Fastavu Zlín.

Jedná se rovněž o ostravském gólmanovi Jiřím Pavlenkovi, Tvrdíkovi by se nejspíš hodně zamlouval i comeback slovenského univerzála Dušana Šventa, který momentálně působí v německém 1. FC Köln. „Na jednu posilu ze Slovenska bych si skoro vsadil. Děláme maximum,“ navnadil na Twitteru Tvrdík.

Slavia a zimní posily

POTVRZENÉ PŘÍCHODY: Josef Hušbauer (25), záložník, Sparta, Jan Bořil (24), obránce, Mladá Boleslav, Zdeněk Linhart (21), útočník, České Budějovice, Antonín Barák (21), záložník, Příbram.

V JEDNÁNÍ: Lukáš Železník (25), útočník, Zlín, Dušan Švento (30), záložník, 1. FC Köln, Jiří Pavlenka (23), brankář, Baník Ostrava, Stanislav Tecl (25), útočník, Jablonec, Josef Šural (25), útočník, Liberec, Muris Mešanovič (25), útočník, Jihlava, Zdeněk Ondrášek (27), útočník, bez angažmá.

 Více na téma Slavie a posily čtěte v sobotním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana deníku Sport Titulní strana deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud