Pavel Janega
3. ledna 2016 • 17:00

Teplice dál posilují. Po Nivaldovi přichází Makedonec Dimitrovski

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera Nivaldo, dnes Vladimir Dimitrovski. Teplice představily už čtvrtou zimní posilu, od které si slibují zkvalitnění obranné čtyřky. Makedonský stoper má zkušenosti s českou nejvyšší soutěží z let 2010 – 2012, kdy oblékal dres Mladé Boleslavi.



„Od přestupu dělí Vladimira Dimitrovského už jen úspěšné zvládnutí zdravotních testů,“ informoval klub.

Sedmadvacetiletý stoper přichází z Karabachu, kde působil poslední půlrok. Do sestavy ázerbájdžánského lídra se však neprosadil, připsal si pouze tři starty, a tak využil nabídky Teplic.

Dříve hrál v řecké Kerkyře, makedonském Rabotnički či Vardaru Skopje. Čeští fanoušci si ho mohou pamatovat z Mladé Boleslavi. Dimitrovski si připsal také čtyři starty v makedonské reprezentaci.

Příchod nového stopera má pro Teplice logické důvody. Dimitrovski nejenže vyztuží jejich defenzivu pro náročné jarní boje, zároveň bude nejspíš náhradou za Davida Jablonského, jenž stále vyjednává o přestupu do zahraničí.

Další posilou může být bulharský stoper Plamen Kračunov ze Slavie Sofia, kterého si „žlutomodří“ pozvali na testy. V pondělí s týmem zahájí zimní přípravu. Chybět by neměly ani další zimní přírůstky teplického kádru – Davor Kukec (Baník Ostrava) a David Vaněček (Hradec Králové). Nivaldo se připojí ve středu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud