4. ledna 2016 • 12:23

Plzeň začala přípravu. Už bez Procházky, ale vrátilo se pět hráčů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tradičním tréninkem v Luční ulici začali fotbalisté Viktorie Plzeň přípravu na jarní finiš sezony 2015/2016. Trenér Karel Krejčí má na startu nového roku k dispozici 23 hráčů a tři gólmany. Pět hráčů si klub stáhl z hostování, na tréninku už chyběl kapitán Václav Procházka, který má před podpisem smlouvy v Turecku. První přípravu vynechali ještě nemocní Michal Ďuriš a Radim Řezník, Václav Pilař se připravuje individuálně.



Na tréninkový areál v plzeňské Luční ulici padaly sněhové vločky, fotbalisté mistrovského celku se ale museli pustit do práce. V dobré náladě, většina z nich přijela i přes nepříznivé počasí ke hřišti na kolech, Ondřej Vaněk přivezl na skútru exkapitána Davida Limberského .

Na startu nového roku už v klubku rozesmátých hráčů chyběl Václav Procházka. Plzeňský kapitán, který na konci podzimní sezony přišel o místo v základní sestavě, by měl v nejbližších dnech potvrdit přestup do tureckého Antalyasporu.

Trenér Krejčí naopak přivítal pět nových hráčů, kteří si klub stáhl z hostování – Romana Hubníka (Olomouc), Michaela Krmenčíka (Dukla), Davida Štípka (Příbram), Matěje Končala (Příbram) a Jana Suchana (Příbram). Na trávníku scházeli nemocní Michal Ďuriš a Radim Řezník , Václav Pilař zatím trénuje po dlouhodobém zranění stále jen individuálně.

Plzeň dramatické změny v kádru neplánuje, nedají se čekat velké posily. „Nebude to o velkých změnách. Bereme vlastní hráče. Revoluce se v Plzni očekávat nedá,“ předeslal po skončení podzimu generální manažer klubu Adolf Šádek. Je možné, že před odletem na první soustředění do Turecka (16. ledna) se kádr naopak ještě zúží.

Plzeňská jízda na trénink. Vaněk vezl Limberského na skútru
Video se připravuje ...

Plzeň začala přípravu. Už bez Procházky, ale vrátilo se pět hráčů
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud