9. ledna 2016 • 15:15

Posily Slavie pálily! Trefili se Mešanovič, Hušbauer i Železník

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie v sobotu zahájili herní přípravu na jarní část Synot ligy. V prvním duelu spláchli třetiligový Kolín 5:0 i bez největších zimních posil. Ty se ukázaly až ve druhém duelu proti Vlašimi, kterou Slavia porazila 4:0. Pemiérové trefy už v červenobílém dresu mají za sebou Josef Hušbauer, Muris Mešanovič i Lukáš Železník.



Fotbalisté Slavie v přípravě porazili druholigovou Vlašim 4:0 i díky gólům tří zimních posil Murise Mešanoviče, Josefa Hušbauera a Lukáše Železníka. Všichni tři hráči v Edenu nastoupili za pražský tým poprvé.

Bosňan Mešanovič čekal na premiérovou trefu ve Slavii jen do 16. minuty, kdy zužitkoval dlouhý Bílkův centr. Dvě minuty po pauze zvýšil z penalty bývalý záložník Sparty Hušbauer. Po hodině hry si gólový debut užil také střídající Železník, jenž zakončil akci Zmrhala.

Vlašim s novým trenérem Martinem Haškem ještě v závěru inkasovala počtvrté od dalšího domácího náhradníka Kuchty. V úvodním dnešním utkání Slavia ještě bez největších posil zvítězila nad Kolínem jednoznačně 5:0.

"Vzali jsme to kondičně, hrála dvě mužstva. Nerozdělili jsme to podle kvality, ale podle postů. Jsem spokojený, protože za prvé se nikdo snad nezranil a za druhé jsme zakončili první týden přípravy, kdy to proběhlo bez problému. Samozřejmě jsme chtěli divákům ukázat nové tváře," řekl pro klubovou televizi trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Slavia - Vlašim 4:0
Branky:
7. Mešanovič, 47. Hušbauer z pen., 62. Železník, 85. Kuchta.
Sestava Slavie: Berkovec - Mikula, Deli, Bílek, Bořil - Bazal (46. Železník), Piták (83. Vavrouš), Hušbauer, Zmrhal - M. Vukadinovič, Mešanovič (80. Kuchta). Trenér: Uhrin ml.

ONLINE SLAVIA - VLAŠIM JSME SLEDOVALI ZDE>>>

MATCH OVERVIEW LEGACY

Proti bezradnému Kolínu se na tréninkovém hřišti v Edenu dvakrát trefili Radek Voltr a Diop, jednu branku přidal v závěru Jan Vošáhlík.

Slavia Praha - FK Kolín 5:0 (2:0)
Branky: 30. a 88. Diop, 40. a 59. Voltr, 82. Vošahlík.
Sestava Slavie: Řehák - Holík, Kodr, Frydrych, T. Jablonský - Diop, Štohanzl, Černý, Vošahlík (53. T. Valenta) - Kenija - Voltr (84. Batka). Trenér: Uhrin ml.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Fotbalista Slavie Muris Mešanovič chodil do soubojů zostra, i když byl duel s Vlašimí jen přípravou. Bojuje o místo v základní sestavě.
Fotbalista Slavie Muris Mešanovič chodil do soubojů zostra, i když byl duel s Vlašimí jen přípravou. Bojuje o místo v základní sestavě.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud