Jan Podroužek
10. ledna 2016 • 05:00

První zápas, první góly. Co ukázaly největší posily Slavie?

Autor: Jan Podroužek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Slavie se radují. V přípravě nad Vlašimí vyhráli 4:0.Fotbalisté Slavie se radují. V přípravě nad Vlašimí vyhráli 4:0.FOTO: Dominik Bakeš (Sport)

    Dva zápasy, dvě vysoké výhry. Posílená Slavia porazila v sobotu v prvních přípravných zápasech na jarní část Synot ligy třetiligový Kolín 5:0 a druholigovou Vlašim 4:0. Vítězství proti Graffinu řídily i tři zimní posily, trefili se Muris Mešanovič, Josef Hušbauer a Lukáš Železník. Podívejte se, jak si při svém debutu vedly čtyři nové tváře v dresu Slavie..

  • Jan Bořil

    Známka: 1-

    Pravý obránce

    90 minut

    Velmi dobrý výkon. Z celé čtveřice nových hráčů nejmíň chybující, byl důrazný a především úspěšný v osobních soubojích a proti přesile. Víc by měl zapracovat na přesnosti centrů do vápna.

    Fanouškům Slavie se proti Vlašimi předvedla i další zimní posila - Jan Bořil. Fanouškům Slavie se proti Vlašimi předvedla i další zimní posila - Jan Bořil.Foto Dominik Bakeš (Sport)

  • Josef Hušbauer

    Známka: 2

    Střední záložník

    90 minut

    Vstřelil gól z penalty, předvedl velmi hezkou patičkou, kterou uvolnil Karla Pitáka, nebezpečně pálil z dvaceti metrů. Chyboval při křížných balonech, postupně by se měl víc dostávat do hry.

    Josef Hušbauer nastoupili do zápasu s Vlašimí s desítkou na dresu a proměnil se tak ve špílmachra Slavie. Vstřelil i jeden gól. Josef Hušbauer nastoupili do zápasu s Vlašimí s desítkou na dresu a proměnil se tak ve špílmachra Slavie. Vstřelil i jeden gól.Foto Dominik Bakeš (Sport)

  • Muris Mešanovič

    Známka: 1-

    Útočník

    80 minut

    Nepříjemný soupeř pro obránce. V sedmé minutě se vytáhl perfektní volejem, z něhož skóroval. Předvedl dobré vedení míče, zúčastněně napadal po celou dobu svého pobytu na hřišti.

    V dresu Slavie se proti Vlašimi ukázal také Muris Mešanovič a zapsal se mezi střelce. V dresu Slavie se proti Vlašimi ukázal také Muris Mešanovič a zapsal se mezi střelce.Foto Dominik Bakeš (Sport)

  • Lukáš Železník

    Známka: 2

    Útočník

    45 minut

    Občas ho zabrzdila technická nedokonalost, jinak ale odvedl to, za co ho chválili už ve Zlíně. Maximální pracovitost. Udržel míč, rychle ho odevzdal spoluhráči a mazal před bránu. Dal gól.

    Lukáš Železník ukázal, jak se bojuje o místo v sestavě Slavie. Vlašimi dal gól, i dál ale chodil naplno do soubojů, jako v tomto případě s Lukášem Vebrem. Lukáš Železník ukázal, jak se bojuje o místo v sestavě Slavie. Vlašimi dal gól, i dál ale chodil naplno do soubojů, jako v tomto případě s Lukášem Vebrem.Foto Dominik Bakeš (Sport)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud