11. ledna 2016 • 14:47

Teplice získaly gólmana Chudého, nahradí zraněného Grigara

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vleklé zranění Tomáše Grigara donutilo Teplice přivést do týmu nového brankáře – z pražské Dukly dorazil Martin Chudý. S týmem již trénoval, ve středu odcestuje na herní soustředění do Chorvatska. O jednání mezi kluby informoval portál iSport.cz již před několika dny. "Jsem moc rád, že se to dotáhlo, protože se to táhlo skoro celý minulý týden. Teď to klaplo a můžu se už soutředit jen na fotbalové povinnosti," okomentoval svůj přestup Chudý na klubovém webu.



"Jsme rádi, že jsme dotáhli déle plánovaný přestup už nyní v zimě. Vzhledem ke zranění naší jedničky (Tomáše Grigara) zvyšujeme konkurenci i na postu brankáře," těší sportovního ředitele Jana Skýpalu.

Dukla - Sparta: Domácí gólman Chudý vychytal gólovku Bednáře
Video se připravuje ...

Šestadvacetiletý Chudý od léta 2014 oblékal dres Dukly, kde působil zejména v roli dvojky za Filipem Radou. V deseti ligových utkáních, do nichž zasáhl, ovšem vychytal čtyři nuly. V tomto ročníku se objevil v brance v pohárových utkáních, ve kterých udržel další tři čistá konta.

"V Teplicích bych se samozřejmě rád dostal do branky a udržel se tam. To všechno záleží na mých výkonech," doplnil Chudý, kterého za velký přínos pro severočeský klub považuje i trenér brankářů Patrik Kolář: "Jedná se o gólmana ve středním věku, který potvrdil své kvality ve slovenské i české lize."

Zdravá výživa ve sportu? Brankář Dukly Chudý na ni nedá dopustit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud