14. ledna 2016 • 19:04

Pavelka o Turecku: Nejsem extra talent, ta nabídka se nemusí opakovat

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovan Liberec přišel v zimním přestupovém období o Josefa Šurala a vážně hrozí, že bude muset řešit ztrátu další hvězdy. Na odchod totiž pomýšlí kapitán David Pavelka, který momentálně řeší nabídku z Turecka. „Měl jsem jasno v tom, že v rámci ligy přestupovat nebudu. Odchodu do zahraničí jsem se ale nebránil,“ tvrdí čtyřiadvacetiletý reprezentant.



O Pavelku má zájem čtvrtý tým turecké ligy Kasimpasa, který s Libercem od čtvrtečního poledne vede oficiální jednání. Sám liberecký kapitán tvrdí, že si všechno ještě musí dobře promyslet.

„Člověk si musí vždy vyhodnotit aktuální nabídky. Ta z Turecka se už nemusí opakovat. Nejsem takový extra talent, který si na podobnou nabídku sáhne každý půlrok. Musím to všechno zvážit. A to jak ze sportovního, tak i civilního života,“ řekl pro oficiální stránky Slovanu Liberec.

Případný přestup konzultuje Pavelka hlavně se svou manželkou, poradil se i s dalšími českýmí hráči, kteří v Turecku působí. „Čekáme druhého potomka, takže žena do toho má co mluvit. Určitě se na místo pojedu osobně podívat, než padne definitivní rozhodnutí,“ tvrdil.

Těžkou hlavu má z čerstvé zprávy trenér Liberce Jindřich Trpišovský. Přijít o druhého stěžejního hráče základní sestavy by pro něj bylo jistě velice nepříjemné.

Nečekal jsem to a nepočítal jsem s tím. Davida by bylo těžké nahradit jak na hřišti, tak především v kabině. Pokud ale k přestupu dojde, tak mu pochopitelně popřeju vše nejlepší. David si svým fotbalovým i lidským přístupem dobré zahraniční angažmá zaslouží,“ uznal Trpišovský.

Vycházející ligové hvězdy v reprezentaci oslnily. Jaké mají zbraně?
Video se připravuje ...

Liberec - Slavia: Šok! Pavelka skákavou ranou otáčí na 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud