Tomáš Podvín
15. ledna 2016 • 14:22

Trenér Slavie Uhrin: Posily zapadly perfektně, ale ještě jednáme

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velkou obměnou prošla v zimě pražská Slavia, která přivedla už osm posil. Kromě slovenského mladíka Jaroslava Mihalíka se všechny již představily i na hřišti. Trenér „sešívaných“ Dušan Uhrin mladší je s týmem spokojený, přesto ještě ke změnám dojde.



Slavia na závěr soustředění v Nymburce sehrála přípravný duel s druholigovým Táborskem, které porazila 3:1. „S utkáním úplně spokojený nejsem, ale myslím, že jsou hráči unavení, včera toho měli hodně. A navíc máme ještě po zápase dvě fáze,“ prozradil Uhrin.

Celkově si slávistické soustředění pochvaloval. „V Nymburce jsme měli skvělé podmínky, jsem rád, že se nikdo nezranil, protože jsme trénovali třífázově. Bylo to náročné,“ tvrdil kouč.

„S hráči jsme spokojení, protože mají perfektní přístup k tréninku a všechno dělají naplno. Je tady větší konkurence a je to cítit,“ řekl Uhrin.

„Sestavy zatím mícháme, beru to po stránce kondiční. Jinak je brzy, abych hodnotil, kdo bude a nebude hrát. Všichni mají šanci o to zabojovat,“ dodal.

Slávistická posila Hušbauer: Se Součkem se mi hraje dobře
Video se připravuje ...

Trenér pátého celku Synot ligy již do hry v přípravě nasadil sedm posil. Těmi byli Josef Hušbauer, Jan Bořil, Zdeněk Linhart, Antonín Barák, Muris Mešanovič, Lukáš Železník a také brankář Jiří Pavlenka.

„Všechny posily zapadly úplně perfektně do mužstva,“ pochvaloval si Uhrin charakter nových tváří. Zároveň ale nevylučuje další možný příchod. Mluví se především o záložníkovi Sionu Martinu Zemanovi, Slavia se také nadále snaží získat z německého Kölnu Dušana Šventa, to ale vyjde spíše v létě.

„Zatím jsme jen v jednáních, to je otázka na Pepu Jinocha (sportovní ředitel). My ten tým budeme ještě dávat dohromady, určitě někdo odejde a možná ještě někdo přijde. Chceme mít v kádru 25 fotbalistů,“ zakončil Uhrin.

Slávistický záložník Josef Hušbauer v utkání proti Táborsku
Slávistický záložník Josef Hušbauer v utkání proti Táborsku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud