16. ledna 2016 • 12:45

Slavia má v přípravě čtvrtou výhru. Chrudim porazila 2:0

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie vyhráli i čtvrté přípravné utkání v zimní pauze. Po Kolínu, Vlašimi a Táborsku dnes porazili další tým z nižší soutěže třetiligovou Chrudim 2:0. Premiéru v červenobílém dresu si odbyl slovenský ofenzivní záložník Jaroslav Mihalík. Utkání jsme sledovali ONLINE.



Právě po šanci nejnovější posily otevřel dorážkou ve 13. minutě skóre srbský ofenzivní středopolař Miljan Vukadinovič, který vstřelil vedoucí gól i v pátečním duelu s Táborskem. Slavia dál diktovala tempo, ale z mnoha šancí skórovala už jednou zásluhou povedeného lobu Jana Kuchty v 80. minutě.

"Jsem spokojený s přístupem hráčů, všichni jedou na sto procent. Samozřejmě mě mrzí, že jsme nedali více branek, ale je to příprava a je tu určitá únava, takže se do každého míče nejde naplno," řekl v rozhovoru pro klubovou televizi trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Miljan Vukadinovič se raduje z branky do sítě třetiligového týmu z Chrudimi.
Miljan Vukadinovič se raduje z branky do sítě třetiligového týmu z Chrudimi.

Další přípravný zápas sehraje Slavia ve středu proti druholigovému Ústí nad Labem. "Zatím jsme pracovali na tom, aby byli všichni hráči připraveni kondičně. Teď už v tréninku trochu zvolníme a připravíme se na soustředění ve Španělsku. Musíme to vyladit," dodal kouč.

Mihalíka, osmou slávistickou zimní posilu, zatím nechtěl příliš hodnotit. "Bereme ho také jako příslib do budoucna. Má velké sebevědomí, tak doufám, že potvrdí, co od něj očekávám," uvedl Uhrin.

Slavia - Chrudim 2:0
Branky: 13. Vukadinovič, 80. Kuchta.

Slavia - I. poločas: Řehák - Bořil, Frydrych, Deli, T. Jablonský - Mihalík, T. Souček, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, M. Vukadinovič. II. poločas: Pavlenka - Mikula, Bílek, Kodr, Holík - Vošahlík, Barák, Piták, Zmrhal (59. D. Souček) - Kuchta, Linhart. Trenér: Uhrin ml.

Vlašim - Dukla Praha 1:2
Branky: 34. Nečas - 22. Berger, 80. Manzia.¨

Sestava Dukly: F. Rada - Juroška (46. Mejdr), Smejkal, Vrzal, Preisler (46. Štetina) - Marek Hanousek, Daniel Tetour (46. Jakub Mareš), Čajič (46. Považanec) - Berger (46. Manzia), Vašíček (46. Nestor), Bratanovič. Trenér: Kozel.

Žilina - Slovácko 3:1 (1:0)
Branky: 39. Vavro, 59. Jánošík, 82. Gorelčík - 72. Havlík.

Sestava Slovácka: Heča - Chvátal, T. Rada, Košút, Reinberk - Diviš (59. Vinkler), Sadílek, Daníček, Havlík, Civič (62. Machalík) - Došek. Trenér: Habanec.

Liberec - Zaglebie Lubin 4:0 (2:0)
Branky: 5. Rabušic, 38. Bakoš z pen., 48. Vojtus, 51. Ljulka.

Sestava Liberce:

I. poločas: Hladký - Coufal, Hovorka, Pokorný, Mudra - Karafiát, Sýkora - Bartl, Bakoš, Vůch - Rabušic.

II. poločas: Koubek - Bartošák, Karafiát, Mudra, Ljulka - Bartl, Cal, Sýkora, Bláha, Delarge - Vojtuš. Trenér: Trpišovský.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud