22. ledna 2016 • 18:00

Plzeň v Turecku prohrála i podruhé, s Razgradem padla 1:2

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň na kondičním soustředění v Turecku prohráli i druhý duel, když padli 1:2 s Ludogorcem Razgrad. Viktoria si chtěla po úvodní prohře 0:1 s Duisburgem s vylepšit bilanci, jenže bulharský mistr dal dva pěkné góly, na které český tým dokázal odpovědět pouze trefou Jana Holendy.



Kouč Karel Krejčí nachystal svým svěřencům v Turecku především kondiční tréninky, což bylo na herním projevu znát. Plzeňským hráčům chyběla lehkost a často byli později v soubojích.

Razgrad poslal do vedení po hezké individuální akci a střele zpoza vápna Marcelinho. Plzeň krátce po změně stran po brejku soupeře váhala s odkopem ve vlastním malém vápně, čehož bulharský tým využil k dorážce a zvýšil na 2:0. Vzápětí se sice hlavou po přímém kopu prosadil Holenda a snížil, více však už Plzeň nestihla.

Šanci znovu dostal téměř celý kádr včetně Tomáše Kučery, který by po návratu z Turecka měl zamířit na hostování do Jihlavy. Plzeň se vrací domů v sobotu, ve čtvrtek se přesune na další soustředění na Maltu.

Viktoria Plzeň - Ludogorec Razgrad 1:2 (0:1)
Branky:
56. Holenda - 28. Marcelinho, 52. Angulo.
Sestava Plzně:
I. poločas: Bolek - Matějů, Baránek, Hubník, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Kopic, D. Kolář, Končal - Ďuriš.
II. poločas: Bolek - Rajtoral, Kučera, Hejda, Končal - Petržela, Suchan, Hořava, Kovařík - Holenda, Krmenčík. Trenér: K. Krejčí.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud