23. ledna 2016 • 19:08

Sparta míří do Jerezu: jede Kováč a mladík z juniorky, Steinhöfer ne

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta oznámila na svém webu soupisku pro závěrečné soustředění v rámci zimní přípravy. Do španělského Jerezu, kde bude letenská výprava ubytována, s sebou bere trenér Zdeněk Ščasný například zkušeného obránce Radoslava Kováče či mladíka z juniorky Martina Matouška. Naopak v Praze zůstane německý bek Markus Steinhöfer.



Žádnou senzaci sparťanský trenér Zdeněk Ščasný nepřipravil. Na desetidenní soustředění s sebou bere stálý kádr + všechny tři posily Ondřeje Mazucha, Ondřeje Zahustela a nejnovější Josefa Šurala.

Na soupisce je také zkušený obránce Radoslav Kováč, který za první tým Sparty nastoupil v letošním ročníku pouze jednou a to v pohárovém utkání na hřišti Králova Dvora, kde Letenští zvítězili až po penaltovém rozstřelu.

Jediným překvapením může být jméno Martina Matouška, který s Lafatou a spol. už kdysi trénoval a patřil do širšího kádru, ale zabrzdilo ho zranění a na podzim se rozehrával v juniorce.

V Praze naopak zůstanou slovenský záložník Michal Breznaník a letní posila z Německa obránce Markus Steinhöfer, se kterými Ščasný do budoucna nepočítá, a oba dva si mohou hledat nové angažmá.

Soupiska pro soustředění v Jerezu

Brankáři: David Bičík, Marek Štěch, Miroslav Miller.

Obránci: Jakub Brabec, Costa, Mario Holek, Matěj Hybš, Ondřej Mazuch, Radoslav Kováč

Záložníci: Ondřej Zahustel, Marek Matějovský, Josef Šural, Adam Jánoš, Martin Frýdek, Petr Jiráček, Ladislav Krejčí, Lukáš Vácha, Lukáš Mareček, Bořek Dočkal, Tiémoko Konaté, Martin Matoušek.

Útočníci: Lukáš Juliš, David Lafata, Kehinde Fatai

Obránce Radoslav Kováč poletí se Spartou na soustředění ve Španělsku
Obránce Radoslav Kováč poletí se Spartou na soustředění ve Španělsku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud