Jan Podroužek
1. února 2016 • 21:05

Red card! zakřičel Uhrin. Železníka nabral soupeř na vidle

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | To by mu tak scházelo. Čtyři zápasy během kondiční přípravy nestihl, teď mu do nohou zajel polský soupeř tak, že vzduchem zavanula další vynucená pauza… Lukáše Železníka v prvním poločase vyhraného utkání s Lechem Poznaň pořádně zezadu sebral obránce, až vyhrkl kouč Slavie Dušan Uhrin…



„Red card,“ odplivl si u střídačky po anglicku Uhrin . Reagoval na tvrdý zákrok stopera Lechu na Železníka. Ten si taky značně ulevil. Bolestí se minutu svíjel na trávníku, než se zvedl a bez ošetření nakonec pokračoval dál.

Problém je v tom, že Železník už v přípravě stál kvůli zranění čtyři zápasy.

„Dojel jsem do Nymburka na kondiční soustředění s týmem a hned druhý den jsem si udělal výron v kotníku. Tréninky jsem normálně jel, jen jsme se s trenérem dohodli, že do zápasů nepůjdu, protože umělka je tvrdá a nepomohlo by mi to. Teď už je to v pohodě,“ říká 25letý útočník.

Zranění se mu naštěstí po tvrdém ataku neobnovilo. „Trochu do mě zezadu zajel, ale naštěstí ne na ten kotník, dostal jsem do druhé nohy do lýtka. Mám tam velký koňar. Začal jsem to ledovat, tak snad to bude dobrý,“ přeje si střelec, který zatím v přípravě ve čtyřech zápasech vstřelil tři góly a pere se o základní sestavu Slavie.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud