3. února 2016 • 18:25

Sparta inkasovala v nastavení z penalty, s Dynamem Moskva hrála 1:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty nevyhráli v přípravě pátý zápas v řadě. Svěřenci Zdeňka Ščasného dlouho vedli nad Dynamem Moskva díky brance Kehindeho Fataie 1:0, ovšem v nastavení dostal soupeř po faulu Lukáše Váchy penaltu a tu proměnil. Zápas tak skončil 1:1. Pro Spartu šlo o předposlední zápas přípravy, čeká ji již jen generálka s Žilinou.



Spartě opět chyběl kapitán Lafata a na hrotu nastoupil Fatai. Otevřít skóre mohl Frýdek, který hrál ve středu zálohy, ale jeho ránu zastavilo břevno. Pražané tak udeřili až ve 33. minutě, kdy soupeřův gólman vyrazil Krejčího střelu jen k Fataiovi a ten doklepl balon za čáru.

V dalším průběhu byly šance na obou stranách a také za sparťanským gólmanem Bičíkem zazvonila branková konstrukce. V závěru rozhodčí na přípravu velmi nezvykle nastavil čtyři minuty a po Váchově zákroku odpískal penaltu. Střídající gólman Miller si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Přípravné fotbalové utkání v Montecastillu (Španělsko)

Sparta Praha - Dynamo Moskva 1:1 (1:0)
Branky: 33. Fatai - 90.+5 Tašajev z pen.

Sestava Sparty: Bičík (46. Miller) - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Josef Šural, Mareček (46. Vácha), Frýdek, Matějovský, L. Krejčí (76. Dočkal) - Fatai (64. Juliš). Trenér: Ščasný.

Mají uklizeno? Podívejte se, jak sparťané bydlí ve Španělsku
Video se připravuje ...

Zkouška znalostí sparťanů: Kam vezmou holku na rande?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud