5. února 2016 • 13:50

Boleslav reaguje na odchod Skaláka. Ze Senice přichází střelec Kalabiška

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav reaguje na odchod Jiřího Skaláka a ze slovenské Senice přivádí ofenzivního hráče Jana Kalabišku. Muž, který byl v loňské sezoně nejlepším střelcem slovenské ligy, přichází do středočeského klubu na přestup. S klubem se dohodl na smlouvě do června 2018.



Jan Kalabiška jde do Boleslavi především jako alternativa na kraj zálohy, středočeský klub totiž v zimní pauze opustili dva důležití hráči na této pozici – Ondřej Zahustel (Sparta) a Jiří Skalák (Brighton). Zvláště odchod reprezentanta Skaláka zkomplikoval situaci Boleslavi krátce před startem jarní části sezony, a tak rychle sháněla náhradu. 

Už dříve přišel křídelník Tomáš Přikryl ze Sparty. Dále na této pozici může hrát zkušený Rudolf Skácel, trenér Karel Jarolím na ní také zkoušel Aleše Čermáka, v přípravě dostával prostor i talentovaný mladík Tomáš Ladra.

Kalabiška působil v české lize v Příbrami a v Brně, po sestupu moravského týmu přestoupil v létě 2011 do slovenské Senice. Tam hrál až dosud a dával o sobě vědět, v sezoně 2014/2015 se stal společně s Chorvatem Matejem Jeličem nejlepším střelcem slovenské ligy s devatenácti zásahy. V probíhajícím ročníku slovenské nejvyšší soutěže vstřelil v šestnácti zápasech tři branky.

Fotbalové přestupy ONLINE: Velké ligy zavřely, zbývá Česko

Podzim Mladé Boleslavi za 60 sekund: Třetí místo a útok na poháry
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud