16. února 2016 • 14:10

Boleslav hlásí ruskou posilu! Ze Spartaku přichází velký talent

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí tým Synot ligy Mladá Boleslav získala do svého kádru zvučnou posilu. Na hostování do konce sezony přichází ruský ofenzivní hráč Denis Davydov ze Spartaku Moskva. "Boleslav získala jednoho z nejtalentovanějších ruských hráčů současnosti,“ uvedl agent Viktor Kolář pro klubový web Boleslavi. Středočeši zároveň navázali spolupráci s ruským klubem.



„Mladá Boleslav získala jednoho z nejtalentovanějších ruských hráčů současnosti. Denis splňuje předpoklady fotbalisty, které přivádíme do Synot ligy ze zahraničí, to znamená, že musejí být mladí a mít vysokou kvalitu, aby českou nejvyšší soutěž zatraktivnili," uvedl Viktor Kolář ze Sport Invest International.

Kolář zároveň při podpisu smlouvy připomněl další ruské hráče, kteří se v nejvyšší české soutěži prosadili. „Podařilo se nám to již u Karavajeva, který hraje v Jablonci, a Jefremova, jenž působí v Liberec, v případě Davydova jde navíc o hráče z dospělé ruské reprezentace," řekl zástupce Sport Investu.

Ruská posila se líbí i prezidentovi Boleslavi Josefu Dufkovi. „Denis na mě udělal dojem při podpisu smlouvy přehledem o našem fotbalovém prostředí a především o Synot lize a připraveností na české angažmá zvládnutím základních fotbalových pojmů v češtině," řekl prezident středočeského klubu.

Mladá Boleslav získala ruského reprezentanta na půlroční hostování do konce sezóny, po které se navázaná spolupráce vyhodnotí a bude se pokračovat v případných jednáních o dalším působení v Mladé Boleslavi.

Denis Alexejevič Davydov jv letošním březnu oslaví jedenadvacáté narozeniny. S fotbalem začal v FC Moskva (2001-10), odkud v dorosteneckém věku přestoupil do Spartaku Moskva. Krátce po svých dvacetinách měl premiéru za ruské národní mužstvo v přátelském střetnutí proti Kazachstánu. Za ruský reprezentační tým U21 v jedenácti zápasech nastřílel čtyři góly.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud