Richard Šíma
17. února 2016 • 04:50

Jankulovski už opět žije Baníkem! Můj návrat se rodí, říká

Autor: Richard Šíma, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je změna, kterou fanoušci fotbalového Baníku určitě rádi vidí. Ostravský srdcař Marek Jankulovski, který patřil mezi největší kritiky minulého vedení, už opět žije se svým klubem. A to natolik, že se s novým majitelem Václavem Brabcem vážně baví o svém aktivním zapojení do obrody Baníku.



Vrátí se tedy Marek Jankulovski do Baníku? „Nevylučuju to. Nazval bych to tak, že se něco možná děje,“ říká nejdříve opatrně v rozhovoru pro deník Sport. „Ano, rodí se. Můj návrat do Baníku se rodí,“ přikyvuje po chvilce.

Bývalý obránce, ověnčený triumfy z AC Milán, na Bazalech nechal po svém návratu zdraví, aby se z něj pak stal ostrý kritik poměrů v jeho milovaném klubu. S novým vedením se ale situace možná obrací.

„Poznáváme se s panem Brabcem, komunikujeme spolu, občas něco konzultujeme a já mezitím poznávám, jakým způsobem teď Baník funguje,“ svěřil se Sportu Jankulovski, který po boku nového majitele klubu sledoval duel v Mladé Boleslavi. A u pouhého pozorování se mu zůstat nechce.

Marek Jankulovski s novým majitelem Baníku Václavem Brabcem
Marek Jankulovski s novým majitelem Baníku Václavem Brabcem

„Ano, rád bych se do Baníku v budoucnu vrátil, to můžu říct. Ale nejde to udělat tak, že se na tom dnes dohodneme a zítra nastoupím,“ vysvětluje bývalý reprezentant s tím, že potřebuje také ještě nějaký čas pro sebe. Má prý také ještě nasmlouvané nějaké akce s AC Milán.

„Ale snažím se už teď poznat Baník zevnitř. Využít ten čas a učit se,“ dodává Jankulovski, který se už byl podívat i na tréninku.

Co říká na mladičký kádr Baníku? Proč věří, že se do ligy vrátí? A co Milan Baroš ?

Rozhovor s Markem Jankulovským najdete ve středečním Sportu! Elektronickou verzi čtěte ZDE »

CELÝ SESTŘIH: FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud