Jan Podroužek
29. února 2016 • 16:25

Mosquera nadával, rozhodčí ale v Příbrami "vraždil" oba kluby

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šel rychle. Ani nápad, aby se zdržel. Chtěl co nejrychleji zmizet, dokonce prý ani nechtěl nastoupit do druhého poločasu. „Mafia! Mafia! Puta!“ nadával si pro sebe záložník Bohemians Jhon Mosquera, když opouštěl po remíze 0:0 příbramský stadion. Rozhodčí Emanuel Marek zápas opravdu zpackal. A druhá pravda je, že na obě strany.



Bylo to jakési memento toho zápasu. Byť se neodehrálo před lidmi, ale za zavřenými dveřmi v kabině Bohemians. Něco, co nebylo vidět, a kdyby o tom trenér hostů Roman Pivarník nepromluvil, nikdo by se to ani nedozvěděl.

Jhon Mosquera, rozčílený, odmítající se smířit s tím, jak utkání píská sudí Emanuel Marek. Byl poločas, přestávka. A v šatně se dělo asi tohle...

Rozzuřený Kolumbijec ani necekl. Zul si kopačky, začal se svlékat, mířil do sprchy. „Nechtěl nastoupit do druhého poločasu. Museli jsme ho hodně uklidňovat. Nechtěl komunikovat s nikým, tak jsem ho povzbudil a on se s tím potom vyrovnal famózně,“ těšilo Pivarníka.

Mosquera sváděl souboje především s pravým bekem Příbrami Martinem Susem. Sudí Marek mu dokonce v jednom momentě ukázal žlutou kartu, přitom v tu chvíli asi nešlo o faul, ale spíš o psychickou výhodu pro rozhodčího, aby si rozlíceného Latinoameričana srovnal pod sebe.

Takhle napomenout měl přitom i Suse, který ve 30. minutě sroloval Mosquera u lajny bez zřetelného úmyslu hrát míč. Společně s asistenty otočil Marek dva rohové kopy v neprospěch Bohemians, přičemž šlo o dobře rozluštitelné okamžiky.

Pak nepískl vysokou nohu Josefu Hnaníčkovi proti Mosquerovi, zatímco na druhé straně Zoranu Gajičovi proti Romanu Bednářovi ano. Zákroky byly přitom naprosto totožné.

Hlavně kvůli těmhle situacím budil výkon hlavního rozhodčího - politicky řečeno - zvláštní dojem. Ale aby byl špatný výkon Marka skutečně orazítkován, dopustil se vraždy i na domácích.

V 65. minutě kopala Příbram roh, jeho bránění se zúčastnil i hostující útočník Patrik Schick. Doražený míč mu spadl na ruku, v tu chvíli se měl ozvat hvizd a Středočeši měli mít velkou šanci na gól. Žádné písknutí se ale nekonalo.

Takhle to Marek zpackal na obě strany.

Příbram - Bohemians: Schick hrál rukou v pokutovém území! Rozhodčí ale nepískali
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Bohemians 0:0. Největší šanci měl Schick
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud