Jan Podroužek
5. března 2016 • 19:03

Pin*oure? Žádná Bohemka, srdce mám v Teplicích, vzkazuje Potočný

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Psychika je všemocná. Někdo vás naštve, a vy mu to vrátíte i s úroky. Roman Potočný by mohl vyprávět. Na Bohemians začínal s ligou, ale klub o něj pak přestal stát. Teď se vrátil do Ďolíčku s Teplicemi, přišel na plac jako střídající za stavu 0:1 a parádní ranou vyrovnal. Bod Severočechům vystřelil v 94. minutě…



Už skoro bylo po všem. Na hráčích Bohemians bylo hodně vidět, jak zoufale už vyhlíží konec zápasu. 1:0, to se musí udržet… Ne. Série neporazitelnosti sice trvá, je to už devět zápasů, ale natahuje se jen díky smolné plichtě.

Roman Potočný krásnou střelou z voleje trefuje míč přímo za tyč, Zdeněk Zlámal v bráně nemá nárok. „Znáte Romana, tohle mohlo klidně skončit na tramvaji. A nebo tak, jak to opravdu skončilo,“ glosoval to trenér Teplic David Vavruška.

Bohemians - Teplice: Šok! Potočný srovnal z první vážnější akce na 1:1
Video se připravuje ...

„Jo, prostě jsem do toho prásknul. Já o tom nikdy moc nepřemýšlím. Bouchnul jsem do toho a spadlo to tam,“ popisoval šťastný střelec. Jenže tomuhle přívlastku zrovna moc v probíhající sezoně nepřidává. Naposledy se trefil v prvním kole proti Sigmě. Podruhé až teprve teď.

Ale o to sladčeji. „Hecli mě fanoušci, jak mi nadávali,“ přiznal Potočný velkou motivaci. „Když na mě křičí, nevím, jestli můžu mluvit sprostě… Pinďoure… Tak mě to vyhecovalo. Oni si myslí, že se nebudu radovat, když mě odsud vystrnadili. Klub mi neprodloužil smlouvu, pak mi daly šanci Teplice. Srdce mám v Teplicích, vůbec žádná Bohemka. Je to satisfakce za ty nadávky, za všechno, vůbec mi to není líto,“ řekl zcela bez emocí 24letý útočník.

„Vůči Bohemce ale nemám nic, vůbec ne, ta mi dala první šanci v lize. Ale fanoušci nevědí nic, a když mě uráží, ještě abych se pořádně neradoval.“

Za to Bohemians, ti aby se vztekli. Potočný je dalším z hráčů, které klub pustil pryč a „klokani“ pak od nich dostali do hrbu. Vzpomeňme taková esa jako Karol Kisel, Jan Rezek, Milan Škoda… Je jich ještě víc a Potočný je další.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - FK Teplice 1:1. Domácí ztratili výhru v nastavení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud