17. března 2016 • 16:48

Derby se blíží. Pro fanoušky ho okomentují Kohák s Ringo Čechem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní pražské derby mezi Spartou a Slavií bude jako vždy velkým svátkem pro všechny fotbalové fanoušky. Ti se mohou těšit i na přímé přenosy. Stanice O2, která utkání spolu se serverem iSport.cz vysílá, slibuje stejně jako na podzim úspěšný model komentáře. Pro fanoušky budou utkání glosovat Jakub Kohák za Spartu a František Ringo Čech za Slavii.



Ve studiu přivítá moderátor Petr Svěcený hosty Františka Cipra a Horsta Siegla. Bude zde také pohár určený pro vítěze Synot ligy. U fanouškovského komentáře bude změna v tom, že oba komentátoři ( Kohák , Ringo Čech ) budou přímo na stadionu sedět vedle sebe za jedním mikrofonem s možností se vzájemně hecovat.

Novinkou ve vysílání je záběr na kotle fanoušků v rámci multidimenze. To znamená, že si divák bude moci přepnout pouze na kameru sledující kotel Slavie nebo naopak kotel Sparty. Divák tedy bude mít k dispozici na výběr: hlavní mix (neutrální komentář), hlavní mix (fanouškovský komentář), záběr kotle Sparty, či záběr kotle Slavie.

„Diváci často rozebírají propracované choreografie a podporu jednotlivých fanouškovských táborů. K záběrům z kotle bude k dispozici i ruchový mikrofon, aby si každý mohl vychutnat tu pravou derby atmosféru,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Vedle stanice 02 Sport mají diváci možnost sledovat utkání i na webu iSport.cz. Zde budou už během utkání k dispozici sestřihy všech klíčových momentů, po utkání zde čtenáři najdou celý sestřih utkání včetně pozápasových reakcí hráčů i trenérů.

ANKETA mezi experty Sportu: Kdo vyhraje derby a proč?
Video se připravuje ...

Souček: Je na nás úplně jiný tlak než na podzim
Video se připravuje ...

Bývalý sparťan Hušbauer: V derby počítám s nenávistnou atmosférou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud