19. března 2016 • 17:04

CELÝ SESTŘIH: Zlín konečně bodoval, remizoval s Olomoucí 0:0

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Domácí fotbalisté Zlína se po pěti jarních porážkách dočkali v Synot lize bodového zisku. V zápase s Olomoucí vyválčili bod za bezbrankovou remízu. Od 53. minuty hrál Fastav o v početní nevýhodě, po druhé žluté byl vyloučen Hubáček. Hosté i po 22. kole Synot ligy ztrácí 6 bodů na nesestupové příčky.



Aktivněji do důležitého záchranářského souboje vstoupila Olomouc, ale do první vážnější šance se dostal zlínský Holík. Pod tlakem dvou obránců dokázal zakončit, brankář Buchta ale zasahovat nemusel, protože pokus domácího hráče skončil vedle tyče.

Olomouc zahrozila po nedorozumění soupeřovy obrany, gólman Dostál ale nebezpečí na poslední chvíli uhasil. Po centru Koreše měl na druhé straně dobrou příležitost Poznar, ale jeho pokus hlavou zneškodnil Buchta. Když neuspěl hostující Falta, po něm opět Holík a ani olomoucký Mahmutovič, skončil poločas bez branek.

CELÝ SESTŘIH: Zlín - Olomouc 0:0
Video se připravuje ...

Druhou polovinu ovlivnilo vyloučení Hubáčka v 53. minutě. Navzdory oslabení byl však nebezpečnější Zlín - velkou šanci měl po chybě obrany Poznar, ale neuspěl, stejně jako o chvíli později Holík.

Aktivní Zlín nadále útočil. Koreš si zpracoval přesný Holíkův pas, ale po zasekávačce mířil těsně mimo. Blízko branky byl po centru Matějova i hlavičkující Hájek. Olomouc se do tlaku dostala až v závěru, ale bez gólového efektu. Na jaře si tak připsala druhý bod a na čtrnáctou Jihlavu, která drží první nesestupové místo, ztrácí šest bodů. Od dvacnátého Zlína ji dělí bodů osm.

22. kolo první fotbalové ligy:

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 0:0
Rozhodčí: Ardeleanu - Moláček, Melichar. ŽK: Matějov, Hubáček, Holík, Poznar, Dostál - Ševčík, Šindelář. ČK: Hubáček. Diváci: 3911.

Sestavy:
Zlín: Dostál - Matějov, Jugas, Hájek, Hubáček - Vukadinovič, Živulič, Holík (90. Motal), Koreš (81. Bartolomeu) - Fantiš (85. Malý), Poznar. Trenér: Páník.

Olomouc: Buchta - Hála (45. Zahradníček), Šindelář, Radaković, Vepřek - Plšek, Houska (59. Chorý) - Navrátil (69. Petr), Ševčík, Falta - Mahmutovič. Trenér: Jílek.

 

Zlín - Olomouc: Hájek hlavičkoval těsně vedle
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Zlín nevyužil olomouckou hrubku
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Kung-fu! Hubáček dostal červenou kartu
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Hubáček zajel do Hály, který musel vystřídat
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Buchta vyrazil Holíkovu tečovanou střelu
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Poznar ve skvělé pozici trefill pouze připraveného Buchtu
Video se připravuje ...

Zlín - Olomouc: Zlínský Holík nevyužil svoji šanci
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud