21. března 2016 • 04:30

Latka o „nové“ Slavii: Měli jsme mít víc bodů, teď se ukáže

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavii vedl v derby jako kapitán, i přes nadějný první poločas ale nakonec opouštěl Martin Latka hřiště zklamaný. „Sešívaní“ totiž na půdě Sparty prohráli 1:3 a svou sbírku 36 ligových bodů rozšířit nedokázali. Slávistický stoper po derby netajil, že zatím není s jarními výkony týmu dvakrát spokojený.



Slavia přes zimu výrazně posilovala, poprvé se projevila síla nových majitelů. Kapitán Martin Latka tak mohl sledovat příval nových spoluhráčů. Prozatimní výsledek? Posílená Slavia na jaře ze šesti zápasů vyhrála tři (Brno, Baník Ostrava, Zlín), jednou remizovala (Jihlava) a dvakrát prohrála (Mladá Boleslav, Sparta).

S touto bilancí není Latka příliš spokojený. „Měli jsme soupeře, se kterými jsme měli naplno bodovat. Myslím, že jsme měli mít bodů víc,“ netajil. „I z Letné jsme si chtěli něco odvézt, zvlášť po tom prvním poločase. Takže jsme zklamaní,“ přiznal zkušený obránce.

Kapitána Slavie mrzel způsob, kterým jeho tým derby ztratil. „Udělali jsme několik individuálních chyb a Sparta nás za to potrestala. Myslím, že jsme jim to dost usnadnili, inkasované góly byly hodně laciné,“ hodnotil.

Latka tak nyní vzhlíží k dalším zápasům. „Je pro nás samozřejmě dobře, že Liberec prohrál a máme na něj stále ztrátu tří bodů. Ale nemůžeme se dívat nahoru, protože týmy před námi budou podle mě body sbírat a my musíme taky,“ předpovídal.

„Teď máme před sebou sérii těžších zápasů a ukáže se, jak na tom doopravdy jsme. Doufám, že se dáme přes reprezentační přestávku dohromady a že naše výkony budou lepší,“ zakončil slávistický lídr.

Kapitán Slavie Latka: Derby jsme si prohráli sami
Video se připravuje ...

Nic není pozitivního, smutnil Hušbauer po derby
Video se připravuje ...

Derby je jenom jedno, to je nejvíc, řekl Lafata
Video se připravuje ...

Jsem rád, že mě trenéři hodili do vody, jásal po derby Mazuch
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 3:1. Derby pro Spartu, Slavii zničila po půli
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud