23. března 2016 • 04:59

Tomáš Rosický a Slavia? Beru to jako vtip, říká šéf Šimáně

Autor: šf, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na pondělním vyhlášení Fotbalisty roku se rozdávaly ceny, ale také se hojně v kuloárech debatovalo. A jedno z témat v úzkém kruhu bylo hodně pikantní. Pražská Slavia prý měla monitorovat situaci okolo Tomáše Rosického, jenž by se v létě mohl vrátit do české ligy.



„Slyšel jsem o tom někdy před týdnem, ale bral jsem to jako vtip. O ničem nevím, je to holý nesmysl. Nedokážu si to představit, divil bych se, kdyby o tom Tomáš Rosický uvažoval. To je stejné, jako kdyby měl jít do Slavie Řepka , čímž je nesrovnávám jako fotbalisty,“ sdělil Sportu Jiří Šimáně, prezident Slavie.

Podle jednoho zdroje o tom záložník Arsenalu neuvažuje, jelikož jeho jedinou volbou v případě návratu zůstává pražská Sparta, z níž do velkého fotbalu vzešel, nicméně myšlenka prý vzešla z tábora „červenobílých“.

„Včera jsem to slyšel poprvé po jedné láhvi vína. Netuším, jestli to je pravda, ale nepřekvapilo by mě to, protože Slavia je teď rozdováděná,“ řekl Sportu jeden z funkcionářů, který má blízko k letenskému klubu.

Rosický bude řešit budoucnost

Rosickému v létě vyprší kontrakt s Arsenalem a bude řešit svou budoucnost, Sparta se netají tím, že by ho chtěla přivézt zpět a už v minulosti mu majitel klubu Daniel Křetínský dal na české poměry velmi lukrativní nabídku.

„Sparta svůj zájem o Tomáše Rosického deklaruje dlouhodobě, Tomáš to ví a jsme v pravidelném kontaktu s jeho manažerem. Věříme, že se brzy uzdraví a uvidíme ho znovu na trávníku,“ vzkázal Adam Kotalík, generální ředitel klubu.

Během vyhlášení Fotbalisty roku Rosický připustil, že by se mohl do zápasů vrátit rychleji, než se původně očekávalo. „Vyvíjí se to vcelku dobře, mohl bych být v pořádku dříve,“ uvedl kapitán národního týmu, který si koncem ledna hned v prvním utkání v sezoně poranil stehenní sval. Jeho účast na EURO nevyloučil ani trenér Pavel Vrba .

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud