31. března 2016 • 17:17

Nabitý program Sparty. Dohrávku na Dukle bude hrát 20. dubna

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odložené utkání 19. kola první fotbalové ligy mezi pražskými celky Duklou a Spartou se odehraje ve středu 20. dubna od 19:30. Fotbalová asociace ČR o tom dnes informovala v tiskové zprávě. V původním termínu 29. února se na Julisce nehrálo kvůli zasněžené hrací ploše.



V původním termínu musel být duel těsně před výkopem odložen, neboť Prahu zasáhly přívaly sněhu. Obě mužstva absolvovala předzápasovou rozcvičku, ale sněžení bylo stále intenzivnější a hrací plocha postupně zapadávala. Nepomohlo ani vyhřívání trávníku.

Hledání náhradního termínu nebylo snadné, protože Sparta má na jaře vzhledem k účasti v Evropské lize velmi nabitý program. Příští čtvrtek odehraje první čtvrtfinále s Villarrealem a o týden později 14. dubna je na programu odveta.

V dalším týdnu má Evropská liga volno, takže Sparta může nastoupit k ligové dohrávce na Dukle, i kdyby na evropské scéně postoupila do semifinále. To se bude hrát za další týden 28. dubna. Letenští navíc prošli ještě do semifinále domácího poháru a duely s Jabloncem zatím nemají určené termíny.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 3:1. Derby pro Spartu, Slavii zničila po půli
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Dukla 3:0, Zbrojovka udeřila už po 14. vteřinách
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud