4. dubna 2016 • 20:40

Fanoušci Slavie řeší Šimáněho konec: Probuzení ze snu i špatné načasování

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci fotbalové Slavie vstřebávají velké překvapení. Rezignace šéfa Jiřího Šimáněho na post předsedy představenstva rozvířila velké emoce. Většina příznivců „sešívaných“ tuto novinku nevítá, zkušený podnikatel a miliardář byl pro ně respektovanou osobou a zárukou dobrého fungování klubu. Několik fanoušků mu ale jeho jednání naopak vyčítá.



Fanoušky Šimáněho rezignace hodně zaskočila. Bývalý šéf slávistického kotle Lukáš Vala ale varoval před hysterií. „Ať je to jak chce, hysterie nemá význam. Jestli je to dobře, nebo ne, se ukáže. Do té doby klid a zdravý rozum,“ napsal na Twitter.

V diskuzi na webu slavistickenoviny.cz ovšem naštvaných a obavných komentářů zazněla spousta. „Po odchodu J. Šimáně mi z klubu zmizela záruka toho, že nejsme pouze hračkou na zlepšení obrazu CEFC,“ napsal například uživatel Dankys.

Jiří Šimáně a Jaroslav Tvrdík na předsezonní tiskové konferenci
Jiří Šimáně a Jaroslav Tvrdík na předsezonní tiskové konferenci

„Je to trochu hrrr procitnutí z toho růžového snu. Šimáně v čele byla pro mě garance, že to s klubem postupem času může jít dopředu, což se asi i nyní děje, jen se obávám nějakého megalomanství ze strany Jaroslava Tvrdíka a CEFC. Volební kampaň ČSSD a osud ČSA by měly být určitá mementa,“ souhlasil fanoušek naplavnik.

„Jsem přesně čekal, že se to stane, fakt se trochu začínám bát Tvrdíka. Doufam, že to jsou jenom zbytečný mračna. Ale určitě to neni dobrý znamení a fakt mě to štve,“ mrzelo pro změnu příznivce marcocruze.

Uživatel goop následně situaci zajímavě shrnul. „Jesli je to tak, tak teda hustý a jsme tam, kde jsme byli. Jen trochu bohatší...“

Ne všichni stojí na Šimáněho straně

Našli se ovšem i fanoušci, kteří Šimáněmu jeho krok vyčítají. „Ať se na mě nikdo nezlobí, ale mám pocit, že tímhle krokem Dr. Šimáně Slavii poškodil,“ napsal na Twitter slávistický fanoušek Leoneig.

Redaktorovi webu slavistickenoviny.cz Ondřeji Kremlovi se zase nelíbila část obsahu ze Šimáněho vyjádření.

Právě na webu slavistickenoviny.cz byla skutečně naprostá většina fanoušků ze Šimáněho rezignace velmi zklamaná. „Neblázněte, bude dobře,“ snažil se uklidnit ostatní fanoušky uživatel ZlaBednaEdna.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud