5. dubna 2016 • 15:22

Nešlo o Uhrina! Šimáně žádá, aby Tvrdík vzal zpět svá slova

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Napětí ve fotbalové Slavii nepolevuje ani den po rezignaci Jiřího Šimáněho na post předsedy představenstva. Ten nejnověji vyzval Jaroslava Tvrdíka, který zastupuje v klubu majoritního čínského vlastníka CEFC, aby popřel své výroky o tom, že Šimáně nesouhlasil s působením Dušana Uhrina. „Tento důvod absolutně odmítám a požádal sem Jaroslava Tvrdíka o jasné dementi v tomto směru,“ poslal Šimáně SMS zprávu deníku Sport.



Právě rozdílné pohledy na další působení současného kouče Slavie měly být jedním z důvodů, proč se Šimáně rozhodl opustit nejvyšší funkci v klubu. Alespoň tak to napsal Tvrdík na svůj twitterový účet v pondělí večer. „S JS jsme měli mít zítra plánovanou schůzku. Rezignaci jsem našel v 15 hodin v mailu. Uvedeny jsou dva důvody, jeden z nich je potvrzení DU.“ Uhrinovi vyjádřil Tvrdík podporu na sociální síti už minulý týden, když o současném kouči prohlásil, že je nejbližší rok neodvolatelný.

V prohlášení, kterým svůj krok Šimáně zdůvodnil, však o Uhrinovi nepadlo ani slovo. Zkušený byznysmen hovořil o tom, že „moje pozice není plně respektována“ a „rozdílných názorech na řízení klubu.“ Nyní žádá po Tvrdíkovi, aby vzal svá slova zpět. „Dokud to neudělá, budu komunikovat přímo s čínským spolumajitelem,“ podotkl.

Pro deník Sport již také upřesnil, že nadále zůstane menšinovým akcionářem se čtyřicetiprocentním podílem. „Na akcionářskou strukturu nebude mít můj krok absolutně žádný dopad,“ uvedl.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud