7. dubna 2016 • 11:00

Díky, táto! V Synot lize proběhne Víkend otců, děti budou mít výhody

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzít na fotbal potomka se vyplatí! Následující kolo Synot ligy a nově také FNL proběhne ve znamení Víkendu otců. Všichni tátové a děti se tak dočkají na stadionech speciálních dárečků.



„ O tomto víkendu se do projektu zapojí kluby, které byly v rámci podzimního Víkendu otců v rolích hostů. Nyní mají příležitost přivítat táty a celé rodiny s dětmi na svých vlastních stadionech. Z přehledu aktivit, které pro ně chystají, je jasné, že se na tuto možnost těší,“ řekl Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Víkend otců se tak v této sezoně koná již podruhé. Jeho parametry zůstávají stejné. Všem otcům poděkují hráči přímo na trávnících i kluby na svých stadionech. Právě domácí prvoligové celky jsou v rámci 24. kola Synot ligy těmi, kdo rozdávají radost.

Díky, táto! V Synot lize proběhne Víkend otců, děti budou mít výhody
Video se připravuje ...

Tady jsou konkrétní benefity, které si kluby pro rodiny s dětmi nachystaly:

Na stadionu v Brně se při utkání s Bohemkou otevře dětský koutek, a v něm mimo jiné proběhne autogramiáda vybraných hráčů. Tatínkům s dětmi bude věnována speciální poločasová soutěž. Děti do 160 cm navíc budou mít vstup zdarma.

I v Ostravě bude vstupné zdarma. A to sice pro děti do 15 let v doprovodu otce.

Mladé Boleslavi začne Víkend otců už ve čtvrtek, kdy se v Bondy centru od 15.30 bude konat autogramiáda kompletního prvoligového celku FK Mladá Boleslav v čele s ofenzivními hvězdami Milanem Barošem a Janem Chramostou.

Pokud dorazí otcové společně se svými syny, tak obdrží zdarma vstupenky na nejbližší domácí ligový zápas FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha.

Na Letné si Sparta pro nejmenší a jejich otce připravila poločasovou soutěž. Letenští také budou rozdávat gumové sparťanské náramky (vedle stánků fanshopu, na vchodech 1 a protilehlé tribuně a taky u mobilního stánku na vchodu 4).

Rival z Edenu vypsal vstupné zdarma pro všechny studenty ze základních škol na Praze 10. Další slávistickou akcí je k jedné zakoupené dětské vstupence druhá zdarma. Děti se ve fanzóně mohou těšit na fotokoutek, malování na obličej nebo akce slávistické školičky, kam chodí děti v předškolním věku.

Pozadu nechtějí zůstat ani ve Zlíně. Pro tatínky a jejich potomky se budou po zápase rozdávat podpisové kartičky a zároveň proběhne autogramiáda vybraných hráčů.

Liberci se zase dočkají akcí v tamním fanshopu. Při nákupu dvou dresů budou rodiče s dětmi potisk jménem a číslem zdarma (pro otce i děti).

Poprvé se Víkend otců týká také Fotbalové národní ligy. Zvýhodněné vstupné na vybraných stadionech, aktivity pro děti a jejich otce, ale i soutěže. I ve FNL se dočkají tátové s rodinami velkých výhod.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud