14. dubna 2016 • 13:30

Nechtěný Štohanzl: Po Boleslavi se ho zbavuje i Slavia, není perspektivní

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový záložník Jan Štohanzl se dozvěděl další nepříjemnou novinku: Pro Slavii prý není perspektivní a byl přesunut do juniorky. Pro jednatřicetiletého hráče je to přitom za rok už druhý hořký konec v prvoligovém celku, před necelým rokem se ho zbavila Mladá Boleslav.



Konec v Boleslavi měl pro Jana Štohanzla hodně hořkou příchuť, jeho jméno se prý totiž objevilo na papíře s dovětkem, že tito hráči mají vyklidit kabinu. „Říkal jsem si, že je to sranda, ale nebyla. Překvapilo mě, že se takovým způsobem dozvím, že jsem skončil,“ popisoval potom.

V Boleslavi napsali na nástěnku, ať vyklidí kabinu: Štohanzl se brání soudně! - čtěte ZDE » 

Poté po zkušeném záložníkovi sáhla Slavia, do které přišel jako první posila pod novým vedením. Za tým zasáhl do 10 zápasů, celkem odehrál 449 minut, do statistik se ovšem zapsal jen jednou žlutou kartou.

V Boleslavi napsali na nástěnku, ať vyklidí kabinu: Štohanzl se brání soudně!
Video se připravuje ...

A přišel další konec. „Abych nemusel každému odpovídat zvlášť, tak oznamuji, že od zítřka se zapojuji do tréninku s juniorkou,“ napsal si Štohanzl ve čtvrtek na facebokový profil.

„Bylo mi sděleno, že nejsem perspektivní, což je v 31 letech asi pravda, nicméně doufám, že kluci zvládnou obhájit páté místo a dostanou se do pohárů!“ popřál Slavii hodně štěstí. „A těm, kteří mě budou chtít vidět, tak se uvidíme na Xaverově,“ dodal Štohanzl.

Slavia - Sparta: Zákrok Davida Bičíka proti Janu Štohanzlovi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud