16. dubna 2016 • 14:02

Tvrdík práskl sestavu, pak ji smazal. Jarolím by mě zabil, smál se mluvčí

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tajit sestavu? Není důvod! Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík se s tím nemazlí. V sobotu před polednem na sociální síti Twitter zveřejnil jedenáctku, která od 17 hodin nastoupila do ligové bitvy se Sigmou Olomouc. Za chvíli couvl a tweet smazal.



„Věřím ve tři body, vše jiné dnes bude zklamání. Slavia!“ doplnil sebevědomě první muž fotbalové Slavie. Nakonec za chvíli zařadil zpátečku a sestavu smazal, jenže ta již kolovala po internetu a fanoušci ji rozebírali, stejně jako funkcionářův tah.

Takhle vypadala sestava, kterou Jaroslav Tvrdík zveřejnil a pak zase smazalFoto Twitter.com

Třeba bývalý mluvčí klubu z Edenu Ondřej Zlámal v reakci uvedl, že kdyby něco podobného udělal v éře trenéra Karla Jarolíma, těžko by byl teď mezi živými…

„Kdybych v roce 2007 zveřejnil sedm hodin dopředu sestavu Karla Jarolíma, tak už mi teď devět let chodíte dávat na hrob kytky,“ napsal na twitteru Zlámal. Výrok doplnil rozesmátým smajlíkem.

Těžko říct, jak bylo do smíchu trenéru Dušanu Uhrinovi. Ten nakonec sestavou navzdory vyzrazení nijak nezměnil, Slavia však uhrála v Olomouci pouze remízu 1:1.

Takhle vypadala sestava, kterou Jaroslav Tvrdík zveřejnil a pak zase smazal
Takhle vypadala sestava, kterou Jaroslav Tvrdík zveřejnil a pak zase smazal

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud