26. dubna 2016 • 17:27

Řezníčkovi tleskají u soupeřů! Góly Spartě i Příbrami nechal bez oslavy

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je populární nejen v Brně! Útočník Jakub Řezníček získává plusové body u fanoušků za způsob, jakým reaguje ve chvíli, když vstřelí za Zbrojovku gól některému ze svých bývalých klubů. V neděli se mu to povedlo při vítězství 2:0 proti Příbrami. Středočechům tím hodně přitížil v boji o záchranu. Není to poprvé, co se Řezníček ocitl v této sezoně v podobné  situaci.



Proti Příbrami neslavil (26. kolo)

V Příbrami se narodil, dal za ní polovinu svých prvoligových gólů (24 ze 48) a stále tam má hodně kamarádů. Nelze se divit, že Řezníček tlumil nadšení, když za Zbrojovku zvyšoval v nedělním utkání na konečných 2:0. „Příbrami stoprocentně věřím a fandím. Je mi trošku líto, kde kluci teď jsou. Doufám, že se zvednou,“ neskrýval sympatie vůči sestupem ohroženém soupeři ani po zápase.

Brno - Příbram: Řezníček zvýšil na 2:0, ale gól neslavil
Video se připravuje ...

Proti Mladé Boleslavi slavil (16. kolo)

Když v 17. minutě otevřel Řezníček skóre proti Mladé Boleslavi, emoce v rozporu s jinými případy nijak zásadně nemírnil. Proč ta výjimka? Do Brna přitom přestoupil právě od Středočechů. Tam však nezanechal příliš výraznou stopu, klub ho poslal několikrát hostovat (do Ružomberoku, Českých Budějovic a Sparty). Remízový zápas (1:1) pro něj skončil nešťastně – v druhém poločase musel střídat poté, co zakopnul. Ačkoliv Řezníčka koleno v první chvíli bolelo, nakonec nešlo o nic vážného.

Brno - Mladá Boleslav: Šeda zaváhal a Řezníček dorážel na 1:0
Video se připravuje ...

Proti Spartě neslavil (15. kolo)

Na tváři žádný úsměv, jen krátké plácnutí rukama se spoluhráčem Michalem Škodou . Řezníčkova chladná reakce po jeho gólu na Spartě vyvolala mezi fanoušky domácích ohlas, útočník Zbrojovky mezi nimi stoupl v ceně. Rázem se o něm mluvilo víc než během jeho půlročního hostování na Letné loni na jaře, během něhož se nijak výrazně neprosadil „Já to tu měl rád, bylo by mi takový blbý se tady radovat. Byl jsem tu půl roku, zažil jsem tu hezký chvíle. Nechtěl jsem to nějak hrotit,“ vysvětlil po zápase, který skončil výhrou favorita 2:1.

Sparta - Brno: Řezníček obešel Bičíka a Zbrojovka vede 1:0
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud