3. května 2016 • 21:19

Zranění Frýdka je vážnější. Záložník nejspíš přijde i o EURO

Autor: pj, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní stav Martina Frýdka, jenž v posledním zápase s Teplicemi odnesl úder Martina Filla loktem otřesem mozku, je patrně horší, než se původně zdálo. Sparťanský záložník ještě neopustil nemocnici a je dost možné, že ho zdravotní problémy nepustí na mistrovství Evropy.



„V úterý absolvoval další vyšetření a po konzultaci s lékaři zůstává i nadále hospitalizován,“ potvrdila v úterý Sparta. Zranění je vážnější, než se původně očekávalo a doba léčby se ještě může protáhnout.

Lékaři odhadují, že bez fotbalu bude Frýdek minimálně měsíc, od lékařů má nařízený absolutní klid. Vzhledem k těžkému zranění je dost pravděpodobné, že přijde o nominaci na mistrovství Evropy. Levonohý univerzál přitom patří k tahounům Sparty a k nejlepším hráčům české ligy.

Frýdek je další z členů letenského kádru, které vyřadilo ze hry zranění. Mladý záložník nedohrál poslední zápas Sparty v Teplicích (1:1). Domácí záložník Martin Fillo ho trefil loktem do obličeje a Frýdek musel střídat.

Ze souboje si odnesl otřes mozku, trenér Ščasný po utkání soptil. Sudí Jílek totiž Fillův atak vůbec nepotrestal. "Vždycky jsem si myslel, že bránit zdraví hráčů je to nejdůležitější. Martin dostal třikrát loktem do hlavy beztrestně, bez žluté karty. A teď ho odvážejí do nemocnice. Co vám k tomu mám víc říct? Tohle považuji za trestný čin,“ zlobil se letenský kouč. 

Teplice - Sparta: Frýdka po faulu odnesli. Trestný čin, zuřil Ščasný
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud