9. května 2016 • 17:27

Drsná liga! Váchův úder rozladil Karocha, Radu složila rána míčem

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Titul? Plzeň. Jeden ze dvou sestupujících? Baník. Téměř všechny klíčové hádanky jsou už v Synot lize vyřešené. To však neznamená, že by na trávnících panoval klid. 28. kolo bylo mimořádně bohaté na ostré střety. Podívejte se na dvě nejbolavější.



Vácha sestřelil Bartla a expert ČT se divil

Sparta vedla nad Libercem 3:0, rozhodnutý zápas na Letné se chýlil ke konci. V 86. minutě vyrazil dopředu hostující Daniel Bartl. Za středovou čarou ho však poslal k zemi úderem rukou do krku vracející se Lukáš Vácha. Ostrý zákrok ohodnotil rozhodčí žlutou kartou. Expert ČT Pavel Karoch si myslel, že měl dostat přísnější trest. „Tohle je trochu šílený zákrok od Váchy. Červená to mohla být úplně v pohodě,“ řekl Karoch v přímém přenosu.

Sparta - Liberec: Vácha drsně srazil Bartla. Šílený zákrok, nechápal Karoch
Video se připravuje ...

Magerův knockaut míčem do Radova obličeje

Faul ze závěru prvního poločasu utkání s Plzní si prožil záložník Mladé Boleslavi Jakub Rada nadvakrát. Nejdřív ho poslal k zemi Milan Petržela, vzápětí se snažil kapitán Středočechů Lukáš Magera rychle rozehrát u postranní čáry, ale míč napálil prudce do obličeje ležícího Rady. Z ostrého knockoutu se za pomoci týmových lékařů sbíral Rada jen velmi obtížně a hned o poločasové přestávce musel střídat. "Chtěl jsem rychle rozehrát, viděl jsem, jak mi tam někdo nabíhá. A nevšiml jsem si Jakuba, že tam ještě leží. Bohužel jsem ho nešťastně trefil. Tímto se mu moc omlouvám a doufám, že bude brzy v pořádku," řekl Magera k celé situaci. I bez Rady nakonec Mladá Boleslav dokázala již jistého mistra porazit 2:0 a posílila svoje šance na třetí místo.

Mladá Boleslav - Plzeň: Magera nakopl míč – a knockoutoval spoluhráče Radu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud