11. května 2016 • 22:38

Zápotočný po prohře zuřil: Moc nechybělo, abych někoho v šatně uhodil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké zklamání panuje v kabině fotbalistů Příbrami, kteří jsou po prohře 1:3 se Slavií nadále v ohrožení sestupem. Kapitán Tomáš Zápotočný přiznal, že v poločase za stavu 0:3 neměl daleko k tomu, aby někoho uhodil. Podle Tomáše Pilíka zas tým dělá ostudu sobě i městu. Oba však věří, že se v posledním kole podaří záchranu vybojovat a následně za "katastrofickým" jarem udělat tlustou čáru.



"Tohle jsem ještě nezažil. Na jaře jsme doma nic nevyhráli. Mrzí nás to hrozně i kvůli fanouškům, protože jsme jim na jaře předvedli něco strašného a omlouváme se jim tímto," řekl po utkání zkušený záložník Pilík . "Doufám, že to dotáhneme v sobotu. Pak za tím uděláme tlustou čáru. Teď děláme ostudu sobě i celému městu," dodal.

"Jsem z toho hrozně zklamaný. Uvidíme, jestli to zachráníme. Věřím pořád. Slovácko vyhrálo, tak nám stačí v Jablonci bod. Ale je smutné, že to odpovídá našim výkonům. Na víc teď nemáme," doplnil Zápotočný.

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Slavia 1:3. Domácí ještě můžou sestoupit
Video se připravuje ...

Příbram potřebovala proti Slavii bodovat, ale už po půlhodině prohrávala 0:3. O poločase tak Zápotočný ztropil v šatně bouřku. "První poločas byla katastrofa. Řval jsme v kabině. Není možné, abychom k tomu takhle přistupovali. Nechybělo mnoho, abych někoho v šatně uhodil. Bylo to pro mě velké zklamání. V pětatřiceti letech je pro mě těžké přemlouvat mladé kluky, aby běhali," dodal příbramský kapitán.

Podobně to viděl i Pilík. "Chtěli jsme na Slavii vlétnout a místo toho po půlhodině prohráváme 0:3. To je strašné. Provází nás to celé jaro a už nevím, co s tím," prohlásil zkroušeně.

Příbram tak potřebuje uhrát bod v Jablonci, aby se nemusela ohlížet na výsledek předposlední Olomouce, která hraje s Teplicemi. "Bude to těžké. Chtěli jsme to rozhodnout dnes a jet do Jablonce v klidu, takhle to budou nervy do poslední chvíle. Je to o hlavách. Teď už nic nenacvičíme. Musíme do toho dát všechno," dodal Pilík.

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Příbram - Slavia: Barák se trefil proti svým a Slavia vede 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud